Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av Expressive Arts Stockholm

Snittbetyg: 5

Baseras på 11 recensioner.

Stavrouola Morfi, barnpsykiater
Utbildningen i Expressive Arts har betytt att jag kommit i kontakt med barnet som finns inom mig! Jag kan uppleva världen med hjälp av mina sinnen...  Precis som barn gör, med nyfikenhet och glädje.
Charlotte Forsberg, socionom/kurator
EXA-utbildningen har betytt oerhört mycket för mig! Bland det bästa jag gjort både personligt och professionellt.    EXA-utbildningen är starkt upplevelsebaserad vilket gör att man får kunskap och förståelse på ett djupt personligt plan...   Att ha fått lära mig tillämpa de konstnärliga språken känns oerhört berikande, både för mig som terapeut ...
Visa mer
Violetta Paprocka, psykolog
Utbildning är avslutad och den berikade mina kunskaper som jag haft hitintills. Det var för mig också en fantastisk personlig terapi och jag lärde mig mycket om hur kreativitet och konst förbättrar människors livskvalitet. Expressive arts är ett perfekt terapeutiskt verktyg och vi hade underbara föreläsare!
Liv Åström Kroon, psykosyntesterapeut
Jag är mera förankrad och hemma i mig själv på den plats där jag vill leva och verka såväl professionellt som personligt. Konsten, leken, intuitionen, kroppen, musiken, bilderna, poesin - mitt språk har berikats med så många fler nyanser och det är integrerat på ett sådant behagligt sätt i mig. Jag är djupt tacksam över allt jag har fått uppleva...
Visa mer
Elisabeth Almer, socionom
Utbildningen är slut, men resan har bara precis börjat. Min slumrande kreativa källa har väckts till liv, och fortsätter söka sig nya vägar! Jag bjuder in konsten och lekfullheten också i klientarbetet och ser hur kraftfulla metoderna är. De fungerar!
Anna Johansson, kulturarbetare och bildpedagog
Utbildningen har gett mig en helt ny utgångspunkt varifrån jag kan se, inte bara på mitt arbete, utan på livet, existensen.
Petra Danielsson, socionom
Att gå Expressive Arts utbildningen innebar att jag kände att jag äntligen kom hem. Jag kom hem dit jag hör hemma som terapeut och människa. Mitt hjärta dunkar i samma takt som Expressive Arts.
Jessica Eldenstjärna, konstnär, Dipl. uttryckande konstterapeut, konstpedagog
Expressive Arts metoder och djupa kunskap i terapi och självutvecklingsarbete är en fantastisk källa till både kraft och vila.
Susanne Leckne
Expressive Arts är fantastiskt! Jag gick Introduktion i Uttryckande Konstterapi för 13 år sedan och blev så förtjust att jag sedan vidareutbildade mig i metodiken som terapeut. Två helt ljuvliga, lekfulla, kreativa och livsbejakande år!
Olle Leckne
Lär känna dig själv genom dina sinnen. Konst och musik öppnade upp helt okända delar av mig när jag gick Introduktion i Uttryckande konst. Rekommenderas för nyfikna som vill öka sin glädje och självkännedom.
Eva Almqvist
Detta är bland det roligaste och mest tillfredställande jag har gjort! Deltog våren 2011 med Margareta Wärja som gruppledare. Kan varmt rekommendera.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in