Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av EF Språkresor

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 24 recensioner.

Ebba Leandersson
Ett år som jag aldrig kommer glömma och som jag kommer ta med mig hela livet ut. Man växer som människa och bil så mycket tryggare i sig själv.
Abd
Det var väldigt bra skola de hade väldigt fin design
RR
Åkte med EF till Sydkorea i somras och det var en av de bästa resorna jag gjort hittills. Väldigt snälla och duktiga personal som är hjälpsamma och hade ett varmt bemötande. Fick träffa många nya människor varje dag och lärde känna många. Dessutom lär man sig ett nytt språk genom engagemang med andra lokala medborgare och man får även chansen at...
Visa mer
Emelie
Med EF upplevde jag en resa som jag lärde mig otroligt mycket! Ledarna och lärarna var engagerade och positiva. Dessutom träffade jag många nya vänner från hela världen och bodde i en fantastik värdfamilj!
Emma Johansson
Jag var på språkresa med EF, och det var den bästa resa någonsin. Man lärde sig språket mycket mer och fick massa nya vänner från både Sverige och andra länder. Jag rekommenderar starkt att åka om man har chansen att göra det!!
Emma
Det var bra. Jag hade väldigt kul och det var roligt att träffa nya kopisar och prata med folk från andra länder. Jag känner att jag har blivit mer bekväm med att prata engelska och mindre blyg vilket har varigt ett stort problem för mig tidigare. Vi gjorde många olika saker vilket gjorde det intressant men sedan så gjorde man ju saker som var m...
Visa mer
Jo
Wow vilken bra upplevelse jag fick med EF på min språkresa i England! Rekommenderar starkt!
Nora Liljegren
Jag tycker att EF har gjort ett bra jobb för att försöka utvecklas som språkreseforum för barn, ungdomar och äldre. De visar hänsyn till alla och försöker göra det bästa av situationen. Däremot kan de öva på att informera och planera noggrannare, t.ex ha en eller flera extra lösningar som de gjort i ordning ifall inte en aktivitet blir som plane...
Visa mer
Alice
Väldigt lärorika lektioner, har rekommenderat EF till alla mina kompisar. Ända synpunkten är väl att det är så dyrt men annars så finns det inga flaws. Jag är nöjd med den utbildningen jag fick under min språkresa.
Malin
Nytt, fräscht, personalen var alltid hjälpsam och fast skolan är stor känns det som en familj på nåt sätt. Det finns t o m någon svensktalande personal på skolan vilket kan va skönt ibland.
Elin Norén
Detta var min livs bästa resa. Miami är min favoritstad och att åka dit med EF var något jag varmt kan rekommendera. Jag var där i 9 månader och jag kan verkligen säga att det var en investering för livet. Skolan var helt klart över mina förväntningar. Den ligger precis vid stranden med tillgång till pool och hav bara ett stenkast ifrån skolan....
Visa mer
Peder
Jag reste med EF till Malta sommaren 2017 och var mycket nöjd med min utbildning. Mitt fokus var att bli bättre på affärsengelska och även få lite sol. Lärarna var väldigt duktiga och engegerade, framförallt min lärare Roger. Tack EF!
Sara
Jag hade aldrig varit i Manchester tidigare, men det var verkligen en jättehäftig stad, med mycket studenter. Jag har alltid velat bo i England och det var kul att upptäcka något annat än London. Skolpersonalen var trevlig och det fanns mycket att göra på fritiden. Perfekt om du gillar kultur, events och mycket som händer.
Sara
Jag studerade 4 månader på EF:s skola i Miami. Det bästa med skolan var att den har pool, ligger mitt på stranden och nära till restauranger och nattklubbar. Skolan ordnar bra utflykter, jag gillade den som var till Key West. Perfekt för att lära känna studenter från andra länder då skolan har bra internationell mix.
Maria
Jag har en så härlig tid i Barcelona när jag studera spanska innan jag fortsatte med universitetsstudier där! De är så trevliga på skolan och jag gillar verkligen att det finns så mycket att göra typ aktivitet vilket gör att det blir bra sammanhållning och fick massa vänner som jag fortfarande har kontakt med.
Elin Andersson
Toppen service från dag 1 med supertrevlig personal! Erbjöds mycket roliga utflykter och fick bra med information innan avresa. Serviceminded personal som man får en personlig koppling till på en gång. Fina lokaler med schysst placering mitt i Paris. Overall supertrevliga och lärorika veckor med EF! Rekommenderar verkligen.
Nils
För cirka ett år sen spenderade jag 4 månader på EF skolan på Hawaii och detta är det absolut roligaste jag gjort i hela mitt liv! Skolan låg bara en kort promenad från Waikiki Beach där jag och min polare gick och surfade varje dag efter skolan. Utbildningen höll en hög standard och jag gick från medelmåtta i engelska till helt flytande. På hel...
Visa mer
Stina nilsson
Jag åkte till Miami med EF direkt efter min student, jag ville lämna Sverige och uppleva allt som USA speciellt Miami har att erbjuda. Jag var sjukt less på det svenska vädret och ville bara ha sol, och träffa människor från hela världen plus att jag ville läsa engelska , eftersom jag ville jobba i USA senare. Så åkte dit i fyra månader och hade...
Visa mer
Matilda
Jag åkte på ett studieår till Oxford i 9 månader och gick på EFs internationalla skola där. Jag fick superbra hjälp innan avresa i Sverige och väl i Oxford så träffade jag inte bara nya kompisar från hela världen utan förbättrade min engelska så att jag nu pratar helt flytande. Oxford är den perfekta staden för dig som vill ha både närhet till L...
Visa mer
Carl
Min studievägledare hjälpte mig under hela processen och var superhjälpsam när jag skulle söka CSN. Jag var lite osäker innan jag åkte men det var det bästa jag någonsin gjort. Har nu vänner för livet och jag känner verkligen att jag har utvecklat min spanska!
Anonym
Var på EF i London och det var superbra. Bodde först i värdfamilj. Det var iofs ok men lite långt till skolan (ca 50 minuter) så jag bytte till EF:s studenthem som var toppen. Fräscha lägenheter som man delde med andra studenter.
Anonym
Catharina Åhl
Bodde på Cal State university i Long Beach, Californien. Underbar och lärorik resa med massor av nya intryck och massor av skoj!
Anonym
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in