Grundläggande programmering – Python 1

Längd
40 timmar
Pris
8 795 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
40 timmar
Pris
8 795 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Distans
Från 8 795 SEK inkl. moms / person

Videoreportage

Om utbildningen

Grundläggande programmering – Python 1

Vill du lära dig grunderna i ett av världens mest använda programmeringsspråk för att båda kunna fördjupa dig kunskapsmässigt eller framgent börja arbeta som programmerare? 

Välkommen till vår kurs i Python!  

Denna kursen baseras på Programmering 1 i gymnasiet / komvux. 

Python är ett mångsidigt programmeringsspråk som används inom en mängd olika områden, inklusive webutveckling, datavetenskap, maskininlärning och mer.  

I denna kurs ger vi dig de verktyg du behöver för att komma igång med Python och bygga grundläggande färdigheter i programmering. Vi börjar med de absoluta grunderna i Python, inklusive hur du skriver och kör kod, if-satser, else-satser och variabler. Sedan går vi vidare till mer avancerade ämnen, inklusive olika typer av variabler, textformatering och loopar. 

Vi fortsätter att bygga på dina färdigheter genom att introducera dictionaries, felhantering, funktioner och argument. Vi avslutar kursen med att titta på hur du använder klasser, objekt och klassmetoder i Python. På vägen kommer vi också att titta på hur du hanterar filer, inklusive att skriva till och läsa från CSV-filer. 

Efter att ha fullföljt denna kurs kommer du att ha en grundläggande förståelse för Python och vara redo att använda det för att lösa en mängd olika problem och bygga intressanta projekt. Så om du vill lära dig ett av de mest populära programmeringsspråken och utveckla din förmåga att tänka som en programmerare, då är denna kurs för dig! 

Skicka en intresseanmälan och få första lektionen gratis

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Starta när du vill

  • Distans
  • Distans

Varför välja Distansakademin i Sverige ?

Utbildningen ges på svenska

Behov på

arbetsmarknaden

Kursledare från branschen

Målgrupp

Kursen riktar sig till personer som vill lära sig grunderna i programmering med Python och bygga en grundläggande förståelse för hur man använder detta mångsidiga språk. Kursen passar dig som har lite datorvana, men kräver inga specifika förkunskaper.

Examen

Certifikat efter genomförd utbildning och godkänt arbetsprov.

Kursledare

Linus Rudbeck 

Linus har en bakgrund inom utveckling, där han har levererat projekt direkt till kunder och även jobbat som konsult och varit en integrerad del av kundens team. Med sin breda erfarenhet och kompetens har Linus nu kompletterat med att lära ut programmering, där han verkligen brinner för att dela sin kunskap med andra. Han är en mästare inom sitt område och har en passion för att hjälpa andra att nå sin fulla potential inom utveckling. 

Kostnader

Denna utbildning är inte CSN-berättigad.

Betalning sker med kort eller mot faktura och det finns även möjlighet att dela upp betalningen på upp till 12 månader räntefritt eller upp till 24 månader (ränta tillkommer). Detta görs via vår partner SVEA ekonomi.  

Ångerrätt 14 dagar gäller. 

Företag kan välja att betala med kort eller mot faktura. 

Upplägg

1 termin deltid/40 studietimmar. Du bestämmer själv din studietakt och hur du vill lägga upp dina studier som passar dig bäst. Studietiden kan variera från person till person men räkna med cirka 40 studietimmar för att slutföra de moment som utbildningen består av. Det finns inga hålltider eller deadlines så du kan enkelt kombinera dina studier med heltidsjobb eller föräldraledighet. 

Utbildningen är fördelad på 5 lektioner som täcker de mest centrala delarna av Python-programmering. Tanken är att videoavsnitten varvas med praktiska uppgifter efter varje avsnitt. Videoavsnitten är tänkt som en röd tråd som leder dig genom alla 5 lektionerna. 

Under utbildningen kommer du att få en mängd praktiska uppgifter som du behöver göra för att befästa kunskapen som du tar till dig från avsnitten. Utan att göra dessa kommer inte kunskapen fastna.  

Förutom materialet, så kommer du under kursens gång att kunna ställa frågor till kursledaren dels via epost, dels via Distansakademins egna community som ni får tillgång till helt gratis. 

Du kommer också att bjudas in till digitala träffar där du kan ställa frågor, diskutera olika frågor och ta del av inspirerande case. 

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grundläggande programmering – Python 1

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Distansakademin i Sverige
BAGARENS VÄG 4
567 32 Vaggeryd

Utbilda dig med Distansakademin

Onlinekurser inom marknadskommunikation, programmering och försäljning. Vi erbjuder utbildningar och kurser genom videor, texter, uppgifter, gemensamma projekt, live-föreläsningar och one to one-coaching. Distansakademins målsättning är att så många som möjligt ska lära sig programmering och utveckling tillräckligt bra för att...

Läs mer om Distansakademin i Sverige och visa alla utbildningar.

Highlights