Visa studentum.se som: Mobil

Lokalvård, hemservice, servicevärd inom vården

Astar
Sammanfattning
Arbetsmarknadsutbildning
Borås, Eskilstuna, Göteborg, Jönköping, Nässjö, Skövde - Visa alla  
12-14 veckor
Heltid
Lokalvård, hemservice, servicevärd inom vården

Lokalvård, hemservice, servicevärd inom vården

Arbetsmarknadsutbildningen inom lokalvård ger dig den kompetens som krävs för att få anställning inom branschområdet. Under utbildningstiden får du tillgång till ett nätverk av arbetsgivare och arbetsplatskontakter samt kontakt med företag med rekryteringsbehov. Då efterfrågan på utbildad arbetskraft inom lokalvård är stor har du goda utsikter till arbete efter utbildningen.

• Inriktningenlokalvårdger dig kompetens att tex. kontor, skolor, industrier och transporter.
• Inriktningenservicevärdinom vården ger dig kompetens att arbeta inom hemtjänst, äldreboende och andra vårdinrättningar.
• Inriktningenhemserviceger dig kompetens att arbeta med hushållsnäratjänster så som hemstädning, enklare trädgårdsskötsel.
• Inriktningensaneringger dig kompetens att arbeta inom sanering. (finns enbart i Växjö, Göteborg och Jönköping)
• I samtliga inriktningar ingår arbetsplatsförlagt lärande.

Hur går utbildningen till?

Praktiska och teoretiska moment
I utbildningen får du utveckla de kompetenser och förmågor som efterfrågas i arbetslivet. All teori är kopplad till praktiskt hantverk eller praktiska situationer för att du ska få en förståelse för helheten i utbildningen. Lärarna arbetar med varierande undervisningsformer för att du ska få lära dig på det sätt som passar dig bäst. Förutom praktik och teori får du individuell färdighetsträning samt handledning och studier med stöd av Google for Education. Du arbetar både individuellt och i grupp och ofta med uppgifter och projekt som är inspirerade av lokala arbetsgivare.

APL
APL, arbetsplatsförlagt lärande ingår i samtliga inriktningar, vilket ger dig möjlighet att knyta viktiga kontakter som kan leda till jobb. Tiden för APL är individuell och planeras tillsammans med aktuellt företag.

Google for Education
För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi Google for Education, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surftplatta. Här får du tillgång till dina moduler och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar. Till detta får du naturligtvis också läroböcker och annat utbildningsmaterial.

För mer information om Lokalvård, hemservice, servicevärd inom vården, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen är varmt välkommen att prata med din handläggare och berätta att du är intresserad av att gå utbildningen. Det är alltid handläggaren som bestämmer vem som får gå en arbetsmarknadsutbildning.

Examen & Intyg

När du har läst klart hos Astar får du ett utbildningsintyg som bevis på dina yrkeskunskaper. Utbildningsintyget har sedan ett stort värde hos arbetsgivare i branschen

Astar

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Lokalvård, hemservice, servicevärd inom vården

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Astar

Kabelvägen 14
55302 Jönköping


Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Lokalvård, hemservice, servicevärd inom vården från Astar, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: