Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Åsö Vuxengymnasium

Snittbetyg: 3,6

Baseras på 12 recensioner.

Samantha
(1)
Ett skämt av en skola när det gäller vård och omsorg avdelningen! Administrationen är det värsta jag varit med om och många inkompetenta lärare som alla har inga kommunikationsförmågor, människors färdigheter eller respekt för någon. De godkänna vuxna elever som har dåliga betyg och som fuskar. Värdelöst slöseri med tid. Slösa inte DIN tid, d...
Visa mer
JadeB
(1)
Marie
(5)
Mycket bra lärare som var kunnig och engagerad! Kursen är dock mkt intensiv och jag skulle önska att den fanns utdragen under fler veckor än 10 då det är ett helt språk som ska läras in, gärna en hel termin eller åtminstone 20 veckor.
Antonia
(1)
Jag är verkligen besviken över den här skolan och några lärarna.
Lisp
(5)
Jag lärde mig massvis
Cleidimar Penha Souza
(5)
Jag älskar studera på Åsö eftersom där jag har träffat några duktiga och snälla lärare som gillar sitt jobb. Jag är så tacksam. Personalen som jobbar på Åsö är också trevliga och hjälpsamma.
Anonym
(4)
safwen fouzai
(5)
det är den bästa vuxengymnasium jag har gått.. det var allt tack för mig och lycka till nybörjare.
Niklas Wretling
(4)
Anonym
(4)
Jätte bra skolan och lärare. Efter SAS grundläggande på Åsö Gym.kunde jag studera vidare på LHS i Stockholm och snart jag slutar SAS B dvs. intensiv svenska för akademiker.
Amalia Penaranda Castillo
(4)
Anonym
(4)
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in