Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av Åsö Vuxengymnasium

Snittbetyg: 3,7

Baseras på 13 recensioner.

Natnael
Jag är tacksam att ha haft Fruta som lärare, hon förstår en, hjälper dig när de som tuffast, lätt att kommunicera. Utan henne skulle jag nog inte klarat Engelska 6 kursen!!
Samantha
Ett skämt av en skola när det gäller vård och omsorg avdelningen! Administrationen är det värsta jag varit med om och många inkompetenta lärare som alla har inga kommunikationsförmågor, människors färdigheter eller respekt för någon. De godkänna vuxna elever som har dåliga betyg och som fuskar. Värdelöst slöseri med tid. Slösa inte DIN tid, d...
Visa mer
Marie
(5)
Mycket bra lärare som var kunnig och engagerad! Kursen är dock mkt intensiv och jag skulle önska att den fanns utdragen under fler veckor än 10 då det är ett helt språk som ska läras in, gärna en hel termin eller åtminstone 20 veckor.
Antonia
Jag är verkligen besviken över den här skolan och några lärarna.
Lisp
Cleidimar Penha Souza
Jag älskar studera på Åsö eftersom där jag har träffat några duktiga och snälla lärare som gillar sitt jobb. Jag är så tacksam. Personalen som jobbar på Åsö är också trevliga och hjälpsamma.
Anonym
safwen fouzai
det är den bästa vuxengymnasium jag har gått.. det var allt tack för mig och lycka till nybörjare.
Niklas Wretling
Anonym
Jätte bra skolan och lärare. Efter SAS grundläggande på Åsö Gym.kunde jag studera vidare på LHS i Stockholm och snart jag slutar SAS B dvs. intensiv svenska för akademiker.
Amalia Penaranda Castillo
Anonym
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in