YH-mässan

Vill du få inspiration till spännande YH-utbildningar som ger jobb?

YH-mässan är den ultimata mötesplatsen för dig som vill ta nästa steg och skapa en spännande framtid för dig själv. Här samlas branschexperter för att inspirera, nätverka och hjälpa dig att hitta nya möjligheter inom yrkeshögskoleutbildningar.

På studentum.se:s YH-mässa har du chansen att utforska massvis av olika utbildningar inom allt från teknik och IT till design och hälsa. Här får du möjlighet att träffa representanter från olika YH-skolor och delta i seminarier samt få personlig vägledning och karriärrådgivning.

Oavsett om du är nyfiken på att byta karriär, ta steget från studier till arbetslivet eller bara vill utveckla dina kunskaper och kompetenser, så kommer du garanterat att hitta något som passar dig. Ta chansen att utforska dina möjligheter, utvecklas och skapa en framtid som du verkligen brinner för.

YH-mässan arrangeras fysiskt i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi ses i mars 2025!


Vår samarbetspartner under YH-mässan

Bubs Godis AB är ett familjeföretag som sedan -92 haft en stor passion att producera fantastiskt godis. I vår toppmoderna fabrik utanför Jönköping tillverkas godisbitar som inte bara är goda, utan också producerade på ett sätt som bidrar till en bättre värld. Gott som gör gott!


⌚ Väntar du på nästa mässa?

Gör vårt yrkestest för att få förslag på yrken som passar dig. Varför inte ta med dig resultatet till nästa mässa?

Yrkestestet

Sök och jämför bland över 1 000 YH-utbildningar här på studentum.se.

Hitta YH-utbildningar

För skolor

Vill du ställa ut på någon av våra yrkeshögskolemässor? Eller har du frågor om mässan? Välkommen att kontakta event@keg.com


Annonser