Tidigare studenter tycker till om utbildningen

"Jag känner verkligen att jag kommer ha både nytta och nöje av den kunskap som jag fått genom T&T Nail Arts kurs och kan varmt rekommendera andra att gå samma kurs!”. Så säger Tone om American Nails T&T Nail Art. Skolan har utbildat många nagelterapeuter genom åren. Här nedan kan du läsa mer om vad några av skolans tidigare studenter har att säga om utbildningen.

American Nails - T&T Nail Art

American Nails - T&T Nail Art är ett av de ledande företagen inom nagelkosmetikbranschen. Skolan erbjuder professionella nagelterapeututbildningar, kvalitetsprodukter för händer och naglar samt de senaste trenderna inom nagelkosmetiken. Om du utbildar dig vid American Nails - T&T Nail Art kan du vara säker på att du får en grundlig utbildning som förbereder dig på en spännande bransch!

Genom åren så har T&T Nail Art utbildat många nagelterapeuter på sina olika utbildningar. Här nedan följer några citat från tidigare studenter:

Tone:

”Otroligt inspirerande och lärorik kurs! Jag känner verkligen att jag kommer att ha både nytta och nöje med den kunskap som jag fått genom T&T Nail Arts kurs och kan varmt rekommendera andra att gå samma kurs!”

Silvana:

”Jag gick på Nail-Arts kurs för drygt ett år sedan och startade sedan mitt eget företag direkt efter. Det var det bästa beslut jag någonsin tagit och jag är otroligt nöjd med både kursinnehållet och bemötandet som jag fick från vår lärare!”

Mia:

”Jag valde att gå kursen ”Nagelterapeut 8 veckor” och finansiera min utbildning genom Svea Finans. Det upplägget gjorde att jag kunde hoppa på kursen och börja utbilda mig till ett yrke, som sedan har lett till att jag fått jobb på en salong där jag kan jobba på tider som passar mitt familjeliv, och samtidigt bara betala en mindre summa varje månad.”

Arja:

"Det bästa med kursen var nog den sköna balansen mellan teori och praktik. Man fick verkligen tid och möjlighet att testa sina nya kunskaper, och på riktiga modeller dessutom! Inte långt efter kursen så fick jag ett flertal erbjudanden från olika salonger och hyr nu en stol på en större salong. Jag har kompletterat med andra kurser inom skönhetsvård för att bredda min kompetens men tycker verkligen att nagelterapeut-kursen var heltäckande och så här i backspegeln så känns det bra att inte ha behövt komplettera med ytterligare kunskaper inom nagelvård."Läs mer om Semilac Akademi - T&T Nail Art

Gör en intresseamälan


Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Semilac Akademi - T&T Nail Art

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.