Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Låt några av Europas främsta träningsprofiler lära dig om träning!

World Class Educations erbjuder inte mindre än nio instruktörsutbildningar inom träning. Lärarna är några av Europas främsta träningsprofiler, och arbetar för att ge dig en kvalitativ och pedagogisk utbildning. Ulf Persson är 29 år och har pluggat till national strength training coach hos World Class Educations i Stockholm. Efter den 7 dagar långa styrketräningsutbildningen med godkända praktiska prov godkänt teoretiskt prov blir du National Strength Training Coach. Du är då godkänd av World Class Educations tillsammans med samarbetspartnern Trainers Academy, och kan börja arbeta som styrketräningsinstruktör i Sverige.

World Class Educations

Hur kommer det sig att du började studera?

Jag började på styrketräningsutbildningen för att träning är något som jag brinner för, gillar att göra och har nytta av själv. Jag vill kunna hjälpa andra och samtidigt utvecklas.


Berätta lite kort om din utbildning, varför valde du just World Class Educations?

Utbildningen började med teori som vi hade tenta på, sedan mer praktisk undervisning och praktik, och så hade vi en praktisk tenta. Varför jag valde just den skolan var för att jag hade hört mycket bra om World Class, och så hittade jag en intresseanmälan på nätet. Lokalerna var bra och läraren var kanon!


Varför tror du att den här utbildningen kommer att leda fram till ditt drömjobb?


Jag skulle vilja jobba som personal trainer, och sedan utbilda mig vidare med åren. Jag vill lära mig mer om anatomi och att arbeta med kroppen. Det här är en början på den vägen.


Varför skulle du rekommendera skolan/utbildningen till andra?


Utbildningen var bra och lärorik, och lärarna var kanon. Det bästa med utbildningen var när vi praktiskt fick lära oss om de små sakerna som kan göra ett gympass perfekt eller till en katastrof.