Från utbildning till egen företagare

Linda

“Det finns ett liv före Grimslöv och ett liv efter Grimslöv” - var en beskrivning jag fick under vår första vecka från en tidigare deltagare från Hälsa/Friskvård utbildningen på Grimslövs folkhögskola. Jag kan inte annat än att hålla med.

Från utbildning till egen företagare

Under min utbildning Hälsa/Friskvård på Grimslövs folkhögskola fick jag uppleva otroligt mycket som fick mig att växa och utvecklas på ett personligt plan samt att jag nu kan få arbeta med det jag älskar - hälsa och friskvård. Jag är licensierad personlig tränare och certifierad massör och tog nyligen steget att starta eget företag efter 1,5 års utbildning och kan fokusera på att hjälpa människor utifrån en helhetssyn med fokus på hälsa och friskvård. Utbildningen var en perfekt mix av utmaningar, både personliga samt tillsammans med klassen och väl genomtänkta lärandeaktiviteter utförda av våra lärare Peter W och Ika L.

Utbildningen erbjuder

Så vad erbjuder utbildningen? Jo den erbjuder träningslära, motions- och frilufts metodik, hälso- och friskvårdspedagogik, psykosocial hälsa, grundkurs i massage, mat och hälsa, kommunikation och presentationsteknik samt äldres hälsa och arbetsmiljö. Vad får du ut av utbildningen? Jo, det innebär att du blir certifierad i hälsoprofilbedömning och testledarutbildning, licensierad PT och certifierad massör.

Att vara en i teamet

Det kändes inte som om att jag blivit antagen till en utbildning utan som om att jag fick möjligheten att vara en kollega, en i teamet och lära mig genom att göra, utforska, utmanas och att ha roligt. Och speciellt det sistnämnda 🙂 Varje upplevelse, utmaning och kämpande medförde sina erfarenheter till var och en av oss på olika vis men vi gjorde det alla tillsammans. Jag kan varmt rekommendera utbildningen Hälsa/Friskvård.
Läs mer om Hälsa/Friskvård – hälsoutvecklare, certifierad massör och personlig tränare

Gör en intresseamälan


Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Grimslövs Folkhögskola

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.