ESEI: En Forbes-presenterad framgångshistoria i att forma globala företagsledare

ESEI International Business School

Forma globala företagsledare

Vi är glada att dela ett spännande tillkännagivande med alla våra läsare! ESEI, en välkänd utbildningsinstitution, har nyligen uppnått en betydande milstolpe genom att bli erkänd som ett av de bästa handelshögskoleprogrammen i Spanien. I den här fängslande artikeln bjuder vi in ​​dig att gå med oss ​​när vi utforskar ESEI:s kärnvärden, rika historia och innovativa pedagogiska tillvägagångssätt.

Genom exklusiva intervjuer med regissörerna Carlota Estera och Jordi Estera kastar den amerikanska affärstidningen Forbes ljus över ESEI:s anmärkningsvärda resa mot excellens.

ESEI:s kärnvärden och rika historia

ESEI, som står för Escuela Superior de Empresas Internacionales, har länge varit engagerad i att tillhandahålla högkvalitativ utbildning inom affärsområdet. Skolans kärnvärden, inklusive akademisk excellens, innovation och ett globalt tankesätt, har format dess identitet genom åren. ESEI grundades i Barcelona 1989 och har en rik historia av att utbilda unga sinnen och förbereda dem för det ständigt föränderliga globala affärslandskapet och forma globala företagsledare.

Innovativt pedagogiskt tillvägagångssätt

ESEI:s innovativa inställning till utbildning skiljer den från andra institutioner. Skolan fokuserar på att överbrygga klyftan mellan teori och praktik genom att erbjuda praktiska lärandeupplevelser till sina elever. Genom att samarbeta med branschfolk och organisationer säkerställer ESEI att dess studenter får praktiska insikter och utvecklar relevanta färdigheter för att trivas i näringslivet.

Dessutom omfattar ESEI ett globalt perspektiv och uppmuntrar studenter att utforska internationella affärspraxis och kulturer. Med en mångsidig elevkår som representerar olika länder, främjar skolan en inkluderande och mångkulturell lärmiljö som formar globala företagsledare!

Intervjuer med regissörerna Carlota Estera och Jordi Estera

Forbes har exklusiva intervjuer med ESEI:s direktörer, Carlota Estera och Jordi Estera, som ger värdefulla insikter om skolans framgångar.I dessa intervjuer delar de med sig av sin vision för ESEI, och diskuterar institutionens engagemang för akademisk excellens och dess ansträngningar att ligga i framkanten av företagsutbildningar.

Carlota Estera, studierektor vid ESEI, betonar vikten av att kombinera teoretisk kunskap med praktisk erfarenhet. Hon lyfter fram ESEI:s partnerskap med företag, vilket gör det möjligt för studenter att engagera sig i verkliga projekt och praktikplatser, vilket ger dem kompetens och självförtroende för att hantera komplexa affärsutmaningar.

Jordi Estera, operativ chef, diskuterar ESEI:s engagemang för att ligga före kurvan genom att ta till sig tekniska framsteg och införliva dem i läroplanen. Han betonar också betydelsen av anpassningsförmåga och livslångt lärande i dagens dynamiska företagsmiljö.

Resan till excellens

ESEI:s erkännande som ett av de bästa handelshögskoleprogrammen i Spanien är ett bevis på institutionens engagemang för att ge en enastående utbildningsupplevelse. Med stark tonvikt på praktiskt lärande, globala perspektiv och innovation, utrustar ESEI studenter med de kunskaper och färdigheter som krävs för att utmärka sig i sina yrkeskarriärer.

Forbes-artikeln ger en inblick i ESEI:s resa mot excellens, och lyfter fram de milstolpar som uppnåtts och de ansträngningar som institutionen gjort för att behålla sin position som ledande inom affärsutbildning. Verifikationen fungerar som ett bevis på det hårda arbetet från fakulteten, personalen och studenterna som har bidragit till ESEI:s framgångar genom åren.

Internationell MBA

ESEI International Business School erbjuder ett internationellt MBA-program på heltid. Programmets varaktighet är ett läsår och programpriset är 14 500 €. ESEI ger också stipendier på upp till 10% för berättigade studenter.

En av höjdpunkterna i ESEI:s internationella MBA-program är lärarnas kvalifikationer. Alla lärare på ESEI är aktiva yrkesverksamma, och åtta av tio har fått utmärkelser för akademisk excellens baserat på studentutvärderingar. Skolan värdesätter lärarens inspirerande profil och passion för undervisning.

Programmet har stor tonvikt på jobbprojektion och 90 % av studenterna får anställningskontrakt i företag efter avslutat program. Den internationella MBA vid ESEI har ett markant internationellt perspektiv, med 70% av lärarna och 98% av studenterna är internationella.

ESEI formar framtida ledare i affärsvärlden

ESEI:s prestation att bli erkänd som ett av de bästa handelshögskoleprogrammen i Spanien är en viktig milstolpe som hyllar institutionens engagemang för excellens. Genom sina kärnvärden, innovativa pedagogiska tillvägagångssätt och mångsidiga och inkluderande lärmiljöer fortsätter ESEI att forma affärsvärldens framtida ledare.

När ESEI:s resa mot spetskompetens utvecklas kommer den utan tvekan att inspirera och ge eleverna möjlighet att fullfölja sina drömmar och göra en meningsfull inverkan inom sina respektive områden. För att lära dig mer om ESEI:s anmärkningsvärda resa.



Läs mer om ESEI International Business School

Gör en intresseamälan


Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: ESEI International Business School

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Nationality *

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.