Visar 1-10 av 10 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Öppen för sen anmälan / har restplatser
Visar 1-10 av 10 träffar

Du som vill ha ett roligt, varierande och socialt jobb borde satsa på en utbildning inom turism, event och service. I Göteborg kan du välja mellan att läsa YH-utbildning eller yrkesutbildning inom ämnet. Läs till exempel Hospitality Management, Guideutbildning eller Event Marketing.

Läs en YH-utbildning inom turism, event och service i Göteborg

En yrkeshögskoleutbildning, eller YH-utbildning som det oftast kallas, är vanligtvis lite kortare än en universitets- och högskoleutbildning. YH-utbildningarna är heller inte akademiskt lagda utan de har uppkommit efter att man har sett att det finns ett marknadsmässigt behov av denna typ av kompetens på arbetsmarknaden. Om du väljer att läsa en YH-utbildning inom turism, event och service får du möjlighet att göra praktik i form av Lärande i Arbete (LIA) på ett företag i branschen. Du får på så sätt utöva dina teoretiska kunskaper i praktiken och skapar värdefulla kontakter som kan komma till användning när du sedan söker jobb.

Plugga i Göteborg!

Yrkesutbildningar inom turism, event och service i Göteborg

Om du vill få en specifik yrkestitel och kompetens kan en yrkesutbildning inom turism, event och service vara ett bra alternativ. Yrkesutbildingar kan variera stort både i längd, kvalitet och priser. Ett tips är att du innan du börjar en yrkesutbildning tar reda på vad yrkesutbildningen ger för examen och om den är nationellt eller internationellt godkänd. Yrkesutbildningar har nämligen ingen myndighet med övergripande ansvar för utbildningarna och dess innehåll.

Jämför dina favoriter