Utbildningar inom socialpsykologi

För dig som vill förstå samhället och samtiden bättre. Är du intresserad av vad som händer när människor från olika sociala sammanhang möter varandra? Då kan en utbildning inom socialpsykologi vara rätt för dig! Ta steget idag – hitta din utbildning inom socialpsykologi här!
Filtrera efter
Kategori
Utbildningstyp
Plats
Utbildningsform
Fler filter
Visar 1-20 av 232 träffar
1
2
3
4
...
12
Annonser

Popular categories

Populära platser

Reportage inom

Läs socialpsykologi - Hitta din utbildning på Studentum.se

Läs Socialpsykologi - Hitta din utbildning hos oss! 

Den socialpsykologiska kunskapen rör sig på flera nivåer och den försöker förstå varför individen agerar som den gör i olika sociala situationer. Socialpsykologin handlar också om vad som påverkar relationer i grupper och hur människors handlingar förändrar samhället samt hur samhället i sig inverkar på människors uppfattningar, värderingar och sätt att vara och handla.

Utbildningar inom socialpsykologi ges på flera olika nivåer. Allra främst förknippas socialpsykologi kanske med det socialpsykologiska programmet som är en utbildning på universitet/högskolenivå. Där får de studerande lära sig att undersöka, belysa och förstå sociala samspel i grupper, organisationer och i vardagslivet.

Men det finns även flera olika utbildningar inom olika utbildningstyper som beror ämnet socialpsykologi. Kika igenom de alternativ du finner i listan ovan och hitta den som du känner passar bäst för dig. Lycka till med dina studier inom socialpsykologi.