Kategori
Utbildningstyp
Ort

Vi har nätets bästa studenterbjudanden!

Eftersom studentlivet oftast innebär en begränsad ekonomi är det viktigt att försöka hålla hårt i de slantar man får och att leva på sina tillgångar. Men att vara student innebär också att man får ta del av en mängd olika studentrabatter och särskilda förmåner. Dessa kan vara smarta att ta del av för att få så mycket pengar över till annat som möjligt. 

Vi har samlat ihop exklusiva erbjudanden, förmåner och rabatter för dig som är eller ska bli student! Läs mer nedan om respektive erbjudande och ta del av det du kan och behöver.

Cmore

C More Student, 20 % rabatt på film, serier och sport i världsklass. Läs mer här.

Comviq

Comviq erbjuder dig som är student Sveriges billigaste fastpris för telefoni! Du ringer, SMS:ar och MMS:ar fritt för endast 195 kronor i månaden. Dessutom ingår 6 GB surf i 4G-hastighet. Allt du behöver och lite till för en fast månadskostnad. Läs mer här.

IF logo

Som student har du sällan gott om pengar. Var smart och köp en bra hemförsäkring som hjälper dig när något oförutsett händer.  Köp Ifs hemförsäkring för studenter. Du får 10 % rabatt första året när du köper den på webben. Försäkringsbeloppet är 100 000 kr, olycksfalls- och reseförsäkring ingår. Läs mer om Ifs studentförsäkring.

Logga in
Available educations
Studentum Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se