Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Yrkesförare Persontransporter / Buss

Yrkesplugget Vuxenutbildning
Sammanfattning
Yrkesvux/Program (Komvux)
Stockholm
20 veckor
Heltid
CSN-berättigad

Yrkesförare Persontransporter / Buss

Tycker du om stora och tunga fordon? Bli yrkesförare buss!

Yrkespluggets Transportutbildningar passar dig som gillar stora, tunga fordon och kan tänka dig en karriär inom den breda transportbranschen!

Arbetet som yrkesförare är mycket ansvarsfullt och det ställer höga krav på din kunskap och din skicklighet. I transportutbildningarna läser du därför mycket om:

  • Trafikregler
  • Lagar och förordningar som gäller för transport av gods
  • Arbetsmiljö och säkerhet
  • Olika fordon som finns

Hos Yrkesplugget får du med andra ord en grundläggande utbildning om den teknik som finns i olika fordon och dess motorer. Du får lära dig att köra lastbil och truck samt att lasta och lossa olika typer av gods.

Arbetet inom transport är varierande och du har kontakt med kunder på en regelbunden basis när du genomför olika transportuppdrag. Transportbranschen är bred, vilket gör att du har många olika inriktningar att välja mellan när det är dags att börja arbeta efter avslutad utbildning!

Efter utbildningen i Transportteknik med inriktning Yrkesförare för buss har du de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att börja arbeta som yrkesförare. Du kommer att vara attraktiv på arbetsmarknaden och så gott som garanterad ett arbete i transportbranschen!

För mer information om Yrkesförare Persontransporter / Buss, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Yrkesplugget Vuxenutbildning

Yrkesplugget

På Yrkespluggets Vuxenutbildningar får du den kompetens du behöver för att lyckas i ditt framtida yrke. Du befinner dig i en lugn och trygg arbetsmiljö samtidigt som du går en yrkesutbildning. Dessutom kommer du att ha roligt när du förbereder...


Läs mer om Yrkesplugget Vuxenutbildning och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Yrkesförare Persontransporter / Buss

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Yrkesplugget Vuxenutbildning

Yrkesplugget Vuxenutbildning

Johannesfredsvägen 9-11
168 69 Bromma

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Yrkesförare Persontransporter / Buss från Yrkesplugget Vuxenutbildning, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: