Visa studentum.se som: Mobil

Yrkeshögskolan Syd

Välkommen till Yrkeshögskolan Syd där 90 % av de som examinerats har ett kvalificerat jobb sex månader efter avslutad utbildning!

Yrkeshögskolan Syd bedriver yrkeshögskoleutbildningar inom flera olika specialiseringar:

  • Bygg
  • Anläggning
  • Automation
  • El
  • Teknik
  • Produktion
  • Tåg

Våra utbildningar är skräddarsydda utifrån arbetslivets behov och kompetens vilket leder till en tydlig och aktuell yrkesroll. Detta ger dig som studerande mycket goda framtidsutsikter. Förutom att cirka 90 % av skolans studenter har kvalificerade jobb redan sex månader efter examen har även många avancerat till ledande befattningar.

Hög kvalitet på skolans utbildningar

Tack vare skolans engagerade ledningsgrupper garanteras du som student att få en utbildning med hög kvalitet och aktualitet. Majoriteten av ledningsgrupperna kommer från arbetslivet vilket gör att de formar utbildningarna efter marknadens verkliga behov.

För dig som tycker att en mix av teori och praktik är att föredra är Yrkeshögskolan Syds YH-utbildningar ett intressant alternativ till de mer teoretiska högskoleutbildningarna. En stor del av våra heltidsutbildningar består av praktik (LIA) och du kommer då att få omsätta dina kunskaper i skarpt läge ute på en arbetsplats som kanske blir din efter examen.  

Goda förbindelser och möjlighet till boende
Kommunerna Olofström och Hässleholm kan erbjuda god service och tillgången på bostäder är relativt god. Hässleholm har ett kommunikationsnära läge med goda tågförbindelser vilket underlättar för dig som pendlar.

Jobba samtidigt som du pluggar

YH-utbildningarna vid Yrkeshögskolan Syd är avgiftsfria och berättigar till studiemedel från CSN. Våra deltids- och distansutbildningar har ett arbetssätt som möjliggör för dig som student att arbeta samtidigt.


För mer information om Yrkeshögskolan Syd, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Yrkeshögskolan Syd

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Yrkeshögskolan Syd

Norra Stationsgatan 9
281 48 Hässleholm

Tel: 0451-268581
Mobil 0709-818581
www.yhs.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 5 recensioner.

Tomas Engström
(5)
En riktigt bra utbildning som gav jobberbjudande innan avslutat utbildning genom Lia-platsen! Rekommenderas,
Fredrik
(5)
Jobb direkt. Superbra utbildning
/Anton
(5)
Kanonutbildning! Fick jobb direkt som automationsingenjör på ett konsultföretag. Åker ibland ut på uppdrag som konsult och vid drifttagning av automationssystem. Senast var jag i Österrike. Tyskland och Polen är andra ställen som jag rest till i tjänsten. Som sagt rekommenderar verkligen denna utbildning!
Beställ information

För att få mer information om Yrkeshögskolan Syd via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,4)
Baseras på 5 recensioner.