Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

Yrkeshögskolan i Borås har en klar idé. Vi ska kombinera teoretiska studier med praktiskt arbete och aktivt arbeta tillsammans med vårt lokala näringsliv.

Det är nu inte helt unikt för just våra YH-utbildningar, men vi tror att vi är ovanligt bra på det. 

Längre utbildningar och korta kurser

Vi erbjuder både längre utbildningar (som bland annat presenteras här på Studentum) och tillfälliga korta kurser (finns på utbildning.se). Du hittar mer information om vårt utbud på vår hemsida. 

Lätt att få jobb efter utbildningarna

Visste du att varje yrkeshögskoleutbildning finns för att samhället behöver just den kompetensen? Det är därför det är lätt att få jobb efter en yrkeshögskoleutbildning. Runt om i Sverige utbildar Yrkeshögskolorna över 200 yrkesroller. 9/10 har jobb inom 6 månader efter examen och från oss har 95 procent jobb inom tre månader efter examen.
Det lönar sig att investera tid i en yrkeshögskoleutbildning!

Utbildningar efter branschens behov i Borås

Yrkeshögskolan i Borås har ett nära samarbete med näringslivet och skräddarsyr sina utbildningar efter branschens behov. Eftersom vi befinner oss i textilstaden Borås erbjuder vi givetvis utbildningar inom textil, IT och e-handel, men också utbildningar inom vård och industri.

Välkommen till Yrkeshögskolan i Borås!


För mer information om Yrkeshögskolan i Borås, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Yrkeshögskolan i Borås

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Yrkeshögskolan i Borås

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Yrkeshögskolan i Borås

Borås Yrkeshögskola
Bryggaregatan 12
Borås

Tel: 0768-885816
Mobil 0768-885816
www.boras.se


Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 1 recensioner.

Krabba
Utbildningen i för sig är väldigt bra och lärarna är väldigt duktiga och villiga att stötta eleverna på det bästa sättet. Ändå även om det handlar om en deltidsutbildningen, studierna är väldigt krävande och jag skulle inte rekommendera att man jobba i samband med studierna, för att det är väldigt, väldigt mycket att läsa veckan efter veckan,...
Visa mer
Recensioner
Skolrecensioner
(3,0)
Baseras på 1 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Yrkeshögskolan i Borås, fyll i följande uppgifter: