Korta YH-utbildningar

Nordic and international MICE production

YH Akademin, Distans
Kommande Öppet hus
26 oktober, 2023 18:00
(+ Läs mer )
Längd
40 YH-poäng
Studiestöd
CSN-berättigad
Kommande Öppet hus
26 oktober, 2023 18:00
(+ Läs mer )
Längd
40 YH-poäng
Studiestöd
CSN-berättigad
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Varför läsa en kurs i Nordic and International MICE Production?

Mötesindustrin (även känd som MICE, Meetings, Incentives, Conferences, and Exhibitions) betraktas internationellt som ett hantverk, och de flesta länder arbetar på samma sätt som de har gjort de senaste 15-20 åren. Idag blir det allt viktigare att bygga offerter, genomföra arrangemang, kommunicera med kunder och leverantörer samt hantera den ekonomiska sidan av evenemangen genom en heltäckande digital plattform.

Den här kursen är inriktad mot resebranschen, besöksnäringen och eventbranschen. Den syftar till att erbjuda upskilling och omställning för dem som behöver utvecklas eller byta inriktning inom sin nuvarande yrkesroll inom branschen. Kursdeltagarna kommer att få möjlighet att förvärva de nödvändiga färdigheterna och kunskaperna för att navigera i den föränderliga mötesindustrin. Utbildningen kommer att täcka olika områden som att skapa attraktiva erbjudanden, genomföra smidiga evenemang, kommunicera effektivt med kunder och leverantörer samt hantera den ekonomiska planeringen med hjälp av digitala verktyg och plattformar.

Genom att delta i denna kurs kan yrkesverksamma inom branschen utveckla sig själva och anpassa sig till de nya utmaningarna och kraven i mötesindustrin. Du kommer att få möjlighet att bygga på dina befintliga kunskaper och färdigheter samtidigt som du lär dig nya metoder och verktyg för att bli framgångsrik inom branschen.

För mer information om Nordic and international MICE production, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja YH Akademin?

Samarbete med branscher

Praktik/LIA

Distansutbildning med tillfällen på plats

Så ansöker du

Särskilda förkunskapskrav:

  • Lägst betyget E/3/G i följande kurser eller motsvarande kunskaper: Engelska 6, Svenska 2 eller Svenska som andraspråk 2

  • Arbetat inom resebranschen, besöksnäringen eller eventbranschen i minst 6 månader halvtid. Detta kan också motsvaras av LIA i dessa branscher om LIA är minst 6 månader sammanlagt. Arbetat inom resebranschen eller besöksnäringen i minst 6 månader. Detta kan också motsvaras av LIA i dessa branscher om LIA är minst 6 månader sammanlagt.

Reell kompetens:

Om du saknar betyg som styrker din behörighet kan du åberopa reell kompetens. Med reell kompetens menas att du har motsvarande kunskaper men har tillägnat dig dem på annat sätt än genom skolan. För att vi ska kunna göra en så rättvis och rättssäker bedömning som möjligt behöver du ladda upp arbetslivsintyg som intygar dina arbetsuppgifter eller fylla i ett formulär för kartläggning. Om du åberopar reell kompetens kan vi komma att bedöma din behörighet genom eventuellt skriftligt, muntligt eller praktiskt test.

Öppet hus

Välkommen på digitalt Öppet hus den 26 oktober!

Funderar du på att plugga ett YH-program eller kurs under våren 2024? Haka på vårt digitala Öppet hus den 26 oktober! Ett utmärkt tillfälle att få svar på dina frågor om utbildningen, yrkesrollen och studielivet hos oss! 

Få svar på frågor som:

  • Hur går utbildningen till?
  • Vad kan jag jobba med efter utbildningen?
  • Hur funkar distansstudier?
  • Vad krävs för att bli behörig?
  • Kan jag jobba samtidigt som jag pluggar?
  • Hur fungerar LIA?

På plats finns både utbildningsledare och studerande som svarar på dina frågor. 

När? 26 oktober klockan 18:00 - 19:00
Var?  Zoom 

Varmt välkommen! 

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2023-10-26    Tid:   18:00 - 19:00   Till öppet hus

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Nordic and international MICE production

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
YH Akademin
Holmgatan 22
791 71 Falun

Välkommen till YH Akademin – störst i Sverige på yrkeshögskoleutbildningar på distans! 

Vill du ta nästa steg i karriären eller utvecklas inom ditt yrke? Då är du på rätt plats! De senaste 25 åren har tusentals individer tagit sig vidare i karriären hos YH Akademin. Välj mellan ett brett utbud av utbildningar...

Läs mer om YH Akademin och visa alla utbildningar.

Highlights