Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av VBU Västerbergslagens Utbildningsförbund

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner.

Omsorgspedagog
(4)
Bra utbildning med ordentliga teoretiska studier, metodik och praktik.Tuff och krävande distansutbildning med många intensivveckor i Dalarna. Mycket intressant facklitteratur i utbildningen! Flertalet lärare har gedigen bakgrund inom olika områden.
Stolt Omsorgspedagog
(5)
Denna utbildning var ett riktigt lyft för mitt fortsatta arbetsliv och min personliga utveckling. Att arbetslivet är involverat i utbildningen, som den är på yrkeshögskolor, gör att det som lärs ut är "verkligheten". Upplägget "modifierad distans", är toppen för de som har familj och bor en bit bort. Tempot är högt och ibland är det tufft, men...
Visa mer
En
(5)
Hoppade på utbildningen trots att den var ny och jag har inte ångrat mig en enda gång. Utbildningstakten är ganska hög, något som kan vara bra att tänka på om man inte suttit i skolbänken på länge. Alla har såklart chansen att fixa studierna men man bör vara beredd på att jobba lite för brödfödan. Rekommenderar den verkligen!
Ingrid Viklund
(5)
Jättebra utbildning! Om du har ett intresse av att arbeta med den här målgruppen, så är det här utbildningen för dig. Rekomenderas verkligen!
Anonym
(5)
Anonym
(4)
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in