Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Västerbergs folkhögskola

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 16 recensioner.

sticktanten
(5)
Stickning ger en härlig känsla av verksamhet och litet ursprunglighet på något sätt. Fantastiskt roligt att gå djupt in och se alla möjligheter som finns. Mönster ,sticksätt, garnkvaliteter. Rogivande kreativt,roligt med lärare som verkligen kan entusiasmera och vidareutveckla stickningen till en ny dimension, jämfört med slöjdtimmarna man geno...
Visa mer
Anneli
(5)
En riktigt toppen utbildning där man lär sig allt och lite till vad det gäller stickning!
Valdemar Segerström
(5)
En mångfacetterad och personlighetsutvecklande utbildning, med ytterst kompetenta pedagoger och lärare som visar vilken viktig och relevant del dramapedagogiken har i dagens och framtidens samhälle.
Helena Eliasson
(4)
Jag är väldigt nöjd med utbildningen och skulle varmt rekommendera den till alla som är intresserade av drama, pedagogik, gruppdynamik och personlig utveckling.
Julia Öhlander
(4)
Det bästa valet jag kunde ha gjort! Det märks att utbildningen är baserad på mångårig erfarenhet inom området, med kompetenta och engagerade lärare och genomtänkt upplägg. Förmodligen den bästa grunden du kan stå på för att på olika sätt kunna jobba med drama. Har haft två fantastiska och utvecklande år på Västerberg!
Elida
(4)
Dramapedagogutbildningen är en upplevelsebaserad utbildning som ger dig en bred kunskap om dramapedagogikens användningsområden, med trevlig skolpersonal och fantastiska pedagoger som lär ut sina kunskaper. Du utvecklas både som ledare och privatperson i denna vackra skolmiljö.
Mary Synnelius
(5)
Dramapedagogsutbildningen har hjälpt mig växa både som pedagog och människa. Åren är uppbyggd av att uppleva grupprosessen, uppleva pedagogiken, teori och praktik. Utbildningen är delat i mindre block och steg från att bara uppleva till att mer och mer fundera på egen ledarroll sker gradvis steg som gör att utbildningen flyter på. Huset som utbi...
Visa mer
Helena
(4)
En bred och utvecklande och mycket inspirerande yrkesutbildning. Mycket kompetenta och kunniga lärare och i en lugn och trygg miljö. Skolområdet och dess omgivningar är helt fantastiskt!
Matilda
(4)
Utbildningen bygger mycket på att du själv får uppleva och utveckla ditt personliga ledarskap. Till den som vill arbeta som pedagog med kreativa processer, kommunikation och/eller gruppdynamik rekommenderar jag den verkligen! Utbildningen är idag den enda yrkesutbildningen till dramapedagog som finns i Sverige.
Jack
(4)
En pedagogutbildning som sker i en väldigt pedagogisk miljö. Mycket möjlighet till reflektion och eftertanke kombinerat med många olika ingångar till dramapedagogik gör att utbildningen känns som den är både bred och fördjupande.
Dramona
(4)
Dramapedagogutbildningen var bland det bästa som har hänt mig. Jag tog beslutet att utbilda mig till dramapedagog så sent som vid 40 års ålder och det beslutet är jag stolt och glad över. En fantastisk skola med fantastiska, trygga lärare som ger dig alla de verktyg du behöver för att känna dig trygg i nya jobbet. Det är en rolig, lärorik tid då...
Visa mer
Erika
(5)
Dramapedagogutbildningen gav mig så mycket när det gäller min egen personliga utveckling och har också hjälpt mig att bli en bättre ledare i mitt yrke inom personlig utveckling och hälsa. Dramapedagogiken är ett fantastiskt verktyg för att hjälpa människor till bättre självkänsla. Både min egen och andras.
André
(4)
Detta är den första folkhögskolan jag går på och mitt första intryck överträffar alla förväntningar!
Drama
(4)
Det är en skön stämning på Västerberg och på dramapedagogutbildningen arbetar många fantastiska lärare som rör en ända in i själen.
Karin Borgman
(5)
Helt plötsligt har livet tagit en ny vändning efter att jag börjat på Västerbergs, vilken skola, vilken lärare, vilka kurskamrater. Toppen!
Frida
(4)
Sveriges enda dramapedagogutbildning! Jag har haft 2 fantastiska år som, utöver nya vänner och mängder av nya kunskaper, gett mig en bred yrkesutbildning och troligen jobb (väntar i skrivande stund på 2 intresserade arbetsgivare, båda grundskolor)! Även om skolan ligger lite ensligt utanför Storvik (mitt emellan Gävle och Falun) så är kommunikat...
Visa mer
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in