Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Folkhögskoleutbildning
Storvik
1-2 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Svenska
Startdatum: 2021-08-16 - Storvik
Sista ansökan: 2021-04-15

Musiklinjen

Plugga musiklinje

Utveckla dina musikkunskaper med musiklinjen 

Musiklinjen riktar sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper som musiker både praktiskt och teoretiskt.  Utbildningen fungerar som en förberedelse inför vidare studier, men passar även dig som ser musiken som en viktig del i din vardag.

Tyngdpunkten ligger på ensemblespel inom afro-amerikansk tradition som t.ex. jazz, blues, latin, funk och soul. Under läsåret genomför vi en rad konserter på skolan och i andra sammanhang.

På skolan finns tillgång till inspelningsutrustning och notskrivningsprogram. Du får enskild undervisning på ditt huvudinstrument och möjlighet till undervisning i brukspiano/bruksgitarr, samt gemensam undervisning i musikteori, gehör, komposition, improvisation och ensemblespel.

För att söka bör du ha goda instrumentala färdigheter, viss notkunskap och ett genuint intresse. Antagningsprov och intervju genomförs under april månad.

Kursen är studiemedelsberättigad. För mer information kontakta gärna CSN, Centrala studiestödsnämnden. Undervisningen är kostnadsfri men du betalar en terminsavgift.

För mer information om Musiklinjen, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

För att söka bör du ha förkunskaper på ditt huvudinstrument samt ett genuint intresse. Antagningsprov och intervju genomförs under april månad.

Examen, diplom m.m.

Efter genomgången utbildning utfärdas ett utbildningsbevis under förutsättning att kursdeltagaren genomgått och uppvisat uppnådda kunskaper i samtliga kurser.

Kostnader

Kursen är studiemedelsberättigad. Kontakta gärna CSN, Centrala studiestödsnämnden, för mer information. Undervisningen är kostnadsfri men du bekostar själv kurslitteratur, annat studiematerial och studieresor.

Västerbergs Folkhögskola - Musiklinjen

Västerbergs folkhögskola

Västerbergs folkhögskola

Är du intresserad av stickning, dramapedagogik, smide, eller matematik? Vill du utbilda dig till Lärarassistent? Studerar du med ett bestämt mål i sikte eller ”bara” för att det ger dig stimulans och utveckling?Passar det dig bäst att sitta hemma och...


Läs mer om Västerbergs folkhögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Musiklinjen

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Västerbergs folkhögskola

Västerbergs folkhögskola

Ovansjövägen 333
812 90 Storvik

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Musiklinjen från Västerbergs folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 16 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: