Visa studentum.se som: Mobil

Västerbergs folkhögskola

Västerbergs Folkhögskola – med över 100 års erfarenhet

Är du intresserad av stickning, dramapedagogik, smide, eller matematik? Vill du utbilda dig till Lärarassistent? Studerar du med ett bestämt mål i sikte eller ”bara” för att det ger dig stimulans och utveckling?

Passar det dig bäst att sitta hemma och studera på distans eller föredrar du att träffa dina kurskamrater på skolan varje dag? Vill du läsa på heltid eller deltid?

Hos Västerbergs Folkhögskola hittar du kurser av alla sorter. Gemensamt för dem alla är att vi lägger stor vikt vid att skapa gemenskap och god stämning på skolan. Därför innehåller alla kurser också gruppaktiviteter som är gemensamma för hela skolan till exempel temadagar och friluftsdagar.

Vi erbjuder kurser inom musik, trä-smide eller textilt hantverk. Vi har sedan länge utbildat auktoriserade dramapedagoger. Vår allmänna kurs ger behörighet till vidare studier. Du jobbar i egen takt med stöd av engagerade och kompetenta lärare. Vi har också etableringskurs och studiemotiverande folkhögskolekurs, SMF. Våra kurser inspirerar och ger en plattform för att gå vidare till studier och/eller arbetsliv. Skolan är drogfri.

På Västerbergs folkhögskola, som ligger i hjärtat av Gästrikland, studerar cirka 200 personer. Vårt internat har plats för 60 studerande. Skolan är drogfri.

Kostnadsfria kurser och utbildningar

Skolans kurser och utbildningar är kostnadsfria. Det du betalar för är litteratur och material som du använder. 


För mer information om Västerbergs folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Västerbergs Folkhögskola Facebook

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Västerbergs folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Västerbergs folkhögskola

Ovansjövägen 333
812 90 Storvik

Tel: 0290-340 40
www.regiongavleborg.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 16 recensioner.

sticktanten
(5)
Stickning ger en härlig känsla av verksamhet och litet ursprunglighet på något sätt. Fantastiskt roligt att gå djupt in och se alla möjligheter som finns. Mönster ,sticksätt, garnkvaliteter. Rogivande kreativt,roligt med lärare som verkligen kan entusiasmera och vidareutveckla stickningen till en ny dimension, jämfört med slöjdtimmarna man geno...
Visa mer
Anneli
(5)
En riktigt toppen utbildning där man lär sig allt och lite till vad det gäller stickning!
Valdemar Segerström
(5)
En mångfacetterad och personlighetsutvecklande utbildning, med ytterst kompetenta pedagoger och lärare som visar vilken viktig och relevant del dramapedagogiken har i dagens och framtidens samhälle.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Västerbergs folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,4)
Baseras på 16 recensioner.