Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Värnamo Folkhögskola

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 30 recensioner.

Johanna M
En väl rekommenderad utbildning. Bra lärare och schysst upplägg, två väl spenderade år. :)
Hanan Alakhras
Det var mina bästa tvåårs upplevelser i utbildningen där har jag fått tillräcklig kunskap om fritidsledares yrke inom olika område. Och så vidare har jag fått bästa klasskamrater och lärare på Värnamo folkhögskolan.
George Naaman
Jättebra utbildning kommer absolut rekommendera den då
Ancuta
Mkt bra utbidning. Fantastisk personal -hjälpsamma duktiga och professionella! Härliga och oförglömliga upplevelser både på skolan och på våra utbildningsresor! Värt att att satsa för framtiden
Sara
EM
VildaMatilda
Fantastisk, engagerad personal! De bjuder på sig själv (säger bara män i kvinnokläder på julmiddagen) Inget känns omöjligt när det gäller elever med speciella behov eller om man tex har dyslexi. Stämningen är helt underbar och det är inte så grupperat klassvis, för många kurser läser man med allt möjligt folk från olika linjer. Sitter man i bibl...
Visa mer
Nellie
Ett av de Bästa valen i mitt liv att gå på textilakademin, lärarna är underbara
sarah
Skolan är helt fantastiskt. Ha man dyslexi så är det en perfekt skola. Man får värkligen hjälpen man behöver. Och lärarna är helt underbara
Anna
Underbar utbildning där man får lära sig massor inom flera textila områden!
Pirjo Hietala
Det bästa två åren i mitt liv! Jag fick inte bara en fantastisk utbildning utan också en personlig utveckling, jag blev mer öppensinnad. Utbildningen lärde dig att vända och vrida på saker och tänka efter en gång till. Engagerade lärare och trevlig personal.
Pernilla
Kan bara rekommendera den!
E
En bra utbildning med engagerade lärare!
Behandlingspedagog
Det är en bra skola med bra urval på utbildningar. Trevlig personal som alltid är tillmötesgående. Trivsam miljö på skolan och tillgång till gymnastik hall samt gym. Boendet är trevligt och man får vad man betalar för.
jaja
Jättebra skolan, känns som hemma (varm miljö). Man blir sedd och bekräftad.
Dennis
isabelle hall
Vill du ha dina bästa år i ditt liv? Ta chansen! Värnamo Folkhögskola , Fritidsledarutbilning är en underbar utbildning där du få massa verktyg att ta med dig ut direkt ut i arbetslivet, massa med inspiration och vänner för livet! På Fritidsledarutbildningen i Värnamo är det en sån himla fin stämning och familjekänsla som knappt inte går att bes...
Visa mer
Oskar Ohlsson
Ett givet val för den som vill utvecklas som människa och framförallt lära sig av andra människor.
caroline
Lollo
En jättebra skola. Bra lärare och stämning. Hade en jättebra klass, bra sammanhållning. Även med elever i andra klasser. Fin miljö. Många härliga minnen som man inte kommer att glömma.
Camilla
Kan varmt rekommendera denna skola, en bra stimulerande miljö, god gemenskap bland lärare och elever. På fritidsledarutbildningen får man bra variation mellan praktik och teori.
Hanna
Jag tillbringade två av de bästa åren i mitt liv på Värnamo Folkhögskola och fritidsledarutbildningen. En fantastisk tid med mycket skratt och glädje!
Haider
Underbar skola och underbar fritidsledarutbildning, med flera olika nyttiga kurser, erfana lärare och spännande utflykter och aktiviteter! Skolan är mångkulturell och går lätt att skaffa sig härliga kompisar och klasskamrater. Jag rekommenderar Flu för dig som vill ha ett utbildning som ger perfekta egenskaper för bättre framtid.
Ylva
De bästa åren av mitt liv tillbringade jag på Värnamo Folkhögskolas Frititsledarutbildning
Gustav
Skolan gav mig chansen att läsa till lite ämnen jag var intresserad av samtidigt som jag kunde växa upp lite innan det blev dags för universitetsstudier.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in