Visa studentum.se som: Mobil

Läs en folkhögskoleutbildning på hos Värnamo Folkhögskola

Välkommen till Värnamo Folkhögskola!

Värnamo Folkhögskola är mötesplatsen för studenter i olika åldrar, med olika erfarenheter från hela landet. Här får alla möjlighet att växa och visa respekt för varandra. Skolan erbjuder moderna utbildningslokaler, egen idrottshall och ett väldigt trivsamt internat.

Välj bland utbildningar inom flera olika ämnen

Här finns det plats för cirka 200 studenter och du kan läsa kurser på gymnasie- och eftergymnasial nivå, samt yrkesutbildningar. Välj mellan utbildningar inom ledarskap, socialt behandlingsarbete, estetisk verksamhet, konstnärlig kommunikation, textil, design, idrott och friskvård.

Centralt belägen i Värnamo

Skolan ligger centralt i Värnamo på Lagadalens västra sluttning, 500 m från stadskärnan och järnvägsstationen, också nära till fritids- och strövområden.

Nyrenoverade utbildningslokaler

Värnamo Folkhögskola slog upp portarna redan 1876 och sedan dess har det varit framtiden som gällt. Skolan har nybyggda och nyrenoverade estet- och lektionshus samt internat. Internatet har plats för 58 boenden. Den nya idrottshallen och beachvolleyplanen ger ökade möjligheter till aktiviteter både under skol- och fritid.

Skolans värdegrund

Skolans grund bygger på demokratiska värderingar och elevinflytande är ett av de viktigaste demokratiska verktygen. Skolan har god tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning. Hela skolans verksamhet är alkohol och drogfri samt partipolitiskt och religiöst neutral.


För mer information om Värnamo Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Värnamo Folkhögskola på Instagram


Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Värnamo Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Värnamo Folkhögskola

Västhorjavägen 9
331 22 Värnamo

Tel: 010-244 90 10
www.rjl.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 26 recensioner.

Sara
(4)
EM
(4)
Nyttig och bra utbildning
VildaMatilda
(4)
Fantastisk, engagerad personal! De bjuder på sig själv (säger bara män i kvinnokläder på julmiddagen) Inget känns omöjligt när det gäller elever med speciella behov eller om man tex har dyslexi. Stämningen är helt underbar och det är inte så grupperat klassvis, för många kurser läser man med allt möjligt folk från olika linjer. Sitter man i bibl...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information från Värnamo Folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 26 recensioner.