Visa studentum.se som: Mobil

Centrum för arbete & studier, Värmdö kommunKomvux Värmdö, Värmdö kommun

I Värmdö kommun finns grundläggande- och gymnasial vuxenutbildning, arbetsplatsförlagd yrkesutbildning, APY, svenska för invandrare, SFI, Lärvux samt uppdragsutbildning för både det privata näringslivet och anställda.

Komvux Värmdö arbetar man med en tydlig inriktning att skapa en positiv och kreativ mötesplats för människor i olika livssituationer och med olika bakgrund och förutsättningar. Man har en stark övertygelse om varje människas möjlighet att lära och utvecklas och tror att det personliga mötet utgör den bästa grunden för lärandet och att varje människa behöver bli sedd, respekterad och märkvärdiggjord.

Genom samverkan med regionens arbetsliv och olika sociala nätverk försöker Komvux Värmdö skapa en bro ut till praktikplatser och arbete.


För mer information om Värmdö Kommun, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Värmdö Kommun

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Värmdö Kommun

Skärgårdsvägen 7
134 81 Gustavsberg

Tel: 08-570 483 31 , 08-570 476 66
komvuxvarmdo.se

Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 2 recensioner.

Jenny
(1)
Vissa föreläsare är inte lärare. Man får aldrig återkoppling på tentor och uppgifter. Kvinnodominerat yrke = låg lön. Bara 16 studenter kvar och 19 tomma platser. Svag efterfråga på yrket i verkligheten men bra komplettering för de som redan är verksam inom stadsplanering och har inget bättre för sig.
Komvux Värmdö Kommentar:
Vi får här allvarlig kritik som vi måste bemöta. Det går tyvärr inte att göra kort . Nej, alla våra lärare är inte i första hand pedagoger. När vi har knutit lärare till utbildningen har vi varit noggranna med att de ska ha en tydlig anknytning till yrkesrollen. Vi vill påstå att de flesta av våra lärare tillhör landets främsta experter inom ...
Visa mer
Pettan
(5)
Mkt bra
Beställ information

För att få mer information om Värmdö Kommun via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(3,0)
Baseras på 2 recensioner.