Visa studentum.se som: Mobil

Magisterprogram i entreprenörskap

Uppsala Universitet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Uppsala
60 hp
Heltid
Startdatum: Höst 2021 - Uppsala
Antagningshistorik

Magisterprogram i entreprenörskap

Är du innovativ? Vill du lära dig att skapa och utveckla nya affärsidéer? Då är magisterprogrammet i entreprenörskap något för dig.  Det ettåriga magisterprogrammet utrustar dig med teorin, verktygen och metoderna för att skapa och utveckla nya affärsidéer, antingen i ditt eget företag eller i redan existerande företag och organisationer. All undervisning sker på engelska. Oavsett om du använder programmet för att starta och utveckla ditt eget företag eller för att bli affärsutvecklare i redan etablerade företag och organisationer kommer dina entreprenöriella kunskaper ta dig till en karriär långt utöver det vanliga. Med en magisterexamen i entreprenörskap blir du särskilt efterfrågad bland innovativa företag eller andra verksamheter där innovation och verksamhetsutveckling står högt på agendan.Programmet leder till en filosofie magisterexamen med entreprenörskap som huvudområde.Behörigheten (examensbevis) måste kunna uppvisas till terminsstart.

Så ansöker du

Kandidatexamen om 180 hp.Dessutom krävs kunskaper i engelska motsvarande Engelska 6. (Med en svensk kandidatexamen uppfylls kravet på engelska.) All undervisning sker på engelska varför mycket goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att tillgodogöra sig utbildningen.

Examen & Intyg

Magisterexamen

Uppsala Universitet

Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på både grundnivå och avancerad nivå. Nya masterutbildningar lockar...


Läs mer om Uppsala Universitet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Uppsala Universitet

Box 256
751 05 Uppsala

Tel: 018-471 00 00
Fax 018-471 20 00
www.uu.se


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 20 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: