Visa studentum.se som: Mobil

UE - University of applied sciences europeUE - University of Applied Sciences Europe (BiTS & BTK)

University of Applied Sciences Europe (UE) utbildar morgondagens designers och beslutfattare i Berlin, Hamburg och Iserlohn (NRW).

UE är ett statligt universitet, kostnadsfritt och karaktäriseras av:

  • Professorer inom området: Våra lärare är framgångsrika professorer från affärs-och kreativa branscher.
  • Mindre seminarier: Undervisning i små grupper och i en personlig miljö.
  • Praktisk inlärning: Programmet karaktäriseras av praktisk inlärning, praktik och projekt med välkända samarbetspartners. Utrustningen är toppmodern och innehåller alltifrån foto, radio, TV och green screen studio till programmeringsutrustning.
  • Förberedelse inför karriären: Hos UE kan du optimera dina studier för en karriärväg genom en mängd kurser och specialiserade moduler. Med flera certifikat, dubbel examen m.m.
  • Internationell orientering: en utbytestermin eller praktik ingår i dina studier. U-Multirank klassar UE som världsledande.

Instituten för ekonomi, psykologi, New media och Konst & Design arbetar tillsammans med att lära ut och forska för att ge dig de bästa förutsättningar inom den digitala och globala arbetsmarknaden.

Utbildningsprogrammen hos UE inkluderar kandidat- och masterprogram på både helfart och halvfart genom online utbildningar. Universitetet har godkänts av Wissenschaftsrat och alla utbildningsprogram av FIBAA and ZEvA. UE är en del av det största nätverket för högre utbildning, med mer än en miljon studenter världen över.