Visa studentum.se som: Mobil
   

Università Cattolica del Sacro Cuore

Università Cattolica del Sacro Cuore

Università Cattolicas studenter och alumner känner sig lyckligt lottade över att ha fått vara en del av det största privata universitetet i Europa. Ett universitet som kännetecknas av av ett starkt engagemang för sina studenter samt dess erkända akademiska kvalité.

Internationellt sammanhang i Italien

Att studera på Cattolica innebär att du studerar i ett internationellt sammanhang, med 153 olika nationaliteter på våra fyra campus - men i grunden har vi har ett italienskt hjärta.

Ett universitet med oändliga möjligheter

Det som verkligen utmärker vårt universitet är mångfalden på campus och de oändliga möjligheter som finns. Detta underlättar möjligheterna till dina nätverks- och karriärmöjligheter baserat på studieplatsen: Milano är en digitalt start-up huvudstad där en verklig stadsupplevelse för studenter garanteras. Campus på Piacenza-Cremona är nedsänkt i Food Valley och har exceptionellt starka kontakter med företag inom jordbruk och livsmedel. Brescia är universitetets innovationshub, tack vare dess toppmoderna laboratorier som undervisar i de senaste trenderna och har professionella kontakter. Rom, den eviga staden, har det hyllade universitetet för medicin och kirurgi, där är 43 fakultetsmedlemmar listade bland de bästa italienska forskarna.

Fokus på internationella studenter

Vårt utbud av campusfaciliteter och tjänster säkerställer att varje internationell student har tillgång till allt stöd, information och mentorskap som internationella studenter söker. Dessa inkluderar ett särskilt internationellt studentcenter, en bostadstjänst, vårdcentral, idrottsanläggningar och internationella studentföreningar.

Università Cattolica arbetar kontinuerligt med att utveckla nya framväxande program: du kommer kunna välja det program och den lärmiljö som passar dig bäst för att du ska främja din kunskap och utveckla din kompetens - allt för att erbjuda dig lysande framtidsutsikter!


För mer information om Università Cattolica del Sacro Cuore, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

University Cattolica del Sacro Cuore Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Università Cattolica del Sacro Cuore

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Università Cattolica del Sacro Cuore

Largo A. Gemelli, 1
20123

Tel: +392 7234 1
international.unicatt.it


Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Università Cattolica del Sacro Cuore, fyll i följande uppgifter: