Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

Studera i vackra, kulturrika, Lissabon! På Universidade Europeia studerar du centralt med gångavstånd till fantastiska sevärdheter, restauranger, barer och kaféer. UE som det kort kallas är ett privat universitet som grundades år 1962. Skolan är känd för sitt innovativa tänkande, sin globala inriktning och närhet till företag och arbetsmarknaden. Universitetet har högkvalitativa utbildningar där lärandet står i fokus! 

Här studerar ca 2300 studenter varav 200 av de är internationella. Att det är ett mindre universitet gör det ofta lätt att få vänner och komma in i studentlivet. Du kommer troligtvis att lära känna en och annan portugis också. Portugiserna är varma, väldigt välkomnande och charmiga! 

Universidade Europeia har fördelaktig terminskostnader och landet har låga levnadskostnader vilket gör att du enkelt kan spendera dina utlandsstudier här helt finansierat med hjälp av CSN. 

Du kommer att studera i en vacker välkomnande stad. Listan av sevärdheter och saker landet är känt för är lång men det vi kanske främst tänker på är landets vackra stränder, rika kultur, goda mat och duktiga fotbollsspelare. Perfekt att bara promenera runt i och njuta av. Lissabon har ett klimat som gör det möjligt att åka året om och kunna njuta av lite värme och sol mitt på dagen och vi är övertygade att du som student kommer att stormtrivas med dina utlandsstudier här!

4 skäl att studera på Universidade Europeia

  • Studera i Portugal och upplev dess rika kultur.
  • Studera i en internationell miljö som förbereder studenter att jobba världen över.
  • Välj mellan ett stort urval av kurser som ges på modernt campus.
  • Studera till förmånligt pris som täcks helt med CSN.För mer information om Universidade Europeia, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Universidade Europeia

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Universidade Europeia

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Universidade Europeia

Quinta do Bom Nome
Estr. da Correia 53
1500-210 Lisboa

Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Universidade Europeia, fyll i följande uppgifter: