Visa studentum.se som: Mobil

Master i Business Administration

Universidad Europea
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Madrid
9 månader (60 ETC)
Heltid
Studiemedelsberättigad
Klassrum
Startdatum: oktober 2020 - Madrid

Master i Business Administration

Masterutbildningen i Business Administration erbjuder dig en möjlighet att utvecklas professionellt och därmed kunna klättra i din karriär, kanske utveckla en egen affärsidé eller studera på doktorandnivå.

Masterutbildningen i Business Administration kommer att hjälpa dig att förstå de kommunikativa, ledarskaps och interkulturella färdigheter som du behöver för att kunna navigera en global arbetsmiljö. Du kommer också att erhålla kunskaperna som krävs för att inneha en position med mycket ansvar, lära dig olika verktyg inom management och för att kunna leda ett team.

Under masterutbildningen i Business Administration får du lära dig om de olika delarna av ett företag: finans, marknadsföring, försäljning, management, strategi, teknik och innovation. Under utbildningens gång kan du även specialisera dig inom specifika områden som digital business, inköp, e-commerce och hälsa/friskvård.

Utmaningsbaserat lärande

Under utbildningens gång kommer du med hjälp av dina lärare, yrkesverksamma och experter att lära dig genom att ställas inför olika utmaningar som du även sedan kommer ställas inför när du jobbar på ett företag.

Kontakt med olika företag

När du går masterutbildningen i Business Administration får du möjlighet att besöka företag som delar sina erfarenheter och utmaningar med dig. Du kommer att vara en del av olika studentgrupper för nätverkande både under och efter din studietid på Universidad Europea.

Praktik

Du kommer att göra praktik på ett företag inom branschen under din utbildning. Praktiken är en unik möjlighet att applicera dina teoretiska kunskaper inom Business Administration. Skolan hjälper dig att leta efter en praktik som passar just din profil och dina mål.

För mer information om Master i Business Administration, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Universidad Europea

Universidad Europea

Ett innovativt universitet som är starkt länkat med näringslivet 

Universidad Europea har fyra campus i Spanien: två i Madrid – Villaviciosa de Odón och Alcobendas, en i Valencia och en annan på Kanarieöarna (La Orotava). Universitetet är en innovativ institution som syftar till att öka värdet till samhället och bidra till...


Läs mer om Universidad Europea och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Master i Business Administration

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Universidad Europea

Calle tajo s/n
28670 Villaviciosa de odón

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Master i Business Administration från Universidad Europea, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: