Visa studentum.se som: Mobil

Kandidatprogram inom grunderna i Arkitektur + Masterprogram i Arkitektur

Universidad Europea
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Madrid
6 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Klassrum
Startdatum: augusti 2021 - Madrid
arkitektur

Kandidatprogram inom grunderna i Arkitektur + Masterprogram i Arkitektur

Studera till arkitekt i Madrid!

På arkitekturskolan vid Universidad Europea lär de upp arkitekter så att de är utrustade för att möta både samhällets och arbetsmarknadens krav. Detta genom att just de kraven införlivas i läroplanen. Till exempel får studenterna kunskap om:

  • hållbarhet och miljö
  • tillgänglighet
  • det internationella perspektivet
  • kommunikationsförmåga (både spanska och engelska)
  • företagsledning 
  • effektiv användning av ny teknik

Parallell kandidat och masterexamen

Den parallella Kandidatexamen i grunden för arkitektur + Magisterexamen är en europeisk examen som kvalificerar dig att arbeta professionellt som arkitekt inom hela Europeiska unionen.

Den erbjuder omfattande och tvärvetenskaplig utbildning inom alla områden som arkitektur omfattar: projektdesign, stadsplanering, hållbarhet, ledning, teknisk utbildning, grafisk utbildning, kommunikationsförmåga, historisk kritik och praktik.

Globala projekt

Den här utbildningen erbjuds genom att följa den europeiska workshopens praktiska inlärningsmodell där studenterna utvecklar projekt som övervakas av professorer med olika profiler. Allt sker  på ett holistiskt sätt och studenter löser fallstudier som är globala.

Några anledningar till varför du ska du plugga arkitektur på Universidad Europea i Madrid

  • Bara på arkitekturskolan vid Universidad Europea kan du studera ämnen som tvärvetenskapliga projekt och få praktikplatser varje år. 

  • Du lär dig tillsammans med yrkesverksamma arkitekter: Över 50% av universitetets fakultet är aktiva inom yrkeslivet, och många av dem har fått utmärkelser för sin yrkesverksamhet.

  • Du kan gå med i över 10 klubbar där du kan utveckla produkter med studenter från andra områden: Robotics Club, Air Division, UE Gamestudio, BIM Club, Digital Manufacturing, GraphicaLab etc.

  • Från dag ett får du tillgång till faciliteter utrustade med det senaste teknik, till exempel en digital tillverkningsverkstad för arkitektoniska modeller och prototyper med hjälp av avancerad mjukvara (FabLab), elektronik, mekanik och robotteknik med verktyg som MatLab, Ansys, Catia, Rhino, Solidworks, Istram, Sap, Finalcut, etc.

Nå framgång genom de projekt du får göra via skolan 

Du kan gå bli en av de studenter från universitetet som har fått utmärkelser för sina projekt, som till exempel Archiprix. Studenternas projekt är erkända av branschfolk. 

Airbus ProtoSpace idé inkubator stödde ett projekt av Alfonso Parra, en aerospace Engineering student. Efter att Alsonso slutförde sin praktik på Altran noterade Airbus hans projekt och bad honom att gå med i deras team.

”The Graduation Project” av Asen Lyubenov, en industriell elektronik och automation engineering student, tog 2: a pris på den bästa Engineering GP tävlingen i Madrid. Hans projekt om att förbättra fordonets ergonomi bygger på en 3D-ratt som han konstruerade och skrev ut själv.

Efter utbildningen 

89% av universitetets studenter hittar anställning mindre än 12 månader efter avslutad studier. Bland andra prestationer gör det oss det spanska universitetet med det högsta anställningsresultatet i "QS Stars" internationella betyg.

Support efter utbildningen

De erbjuder dig Karriär och Placeringskontoret, en väldigt användbar personlig karriärvägledningstjänst: den har den högsta sysselsättningsgraden av alla spanska universitet. Avdelningen förvaltar 3500 samarbetspartnerskap.

Du kommer att vara i kontakt med näringslivet, skolan hjälper dig att skapa ett nätverk av kontakter och du kan delta i praktikprogram.

För mer information om Kandidatprogram inom grunderna i Arkitektur + Masterprogram i Arkitektur, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Utbildningarna på Universidad Europea är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Det är dock aldrig garanterat att du blir beviljad studiemedel.

Universidad Europea

Ett innovativt universitet som är starkt länkat med näringslivet 

Universidad Europea har fyra campus i Spanien: två i Madrid – Villaviciosa de Odón och Alcobendas, en i Valencia och en annan på Kanarieöarna (La Orotava). Universitetet är en innovativ institution som syftar till att öka värdet till samhället och bidra till...


Läs mer om Universidad Europea och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatprogram inom grunderna i Arkitektur + Masterprogram i Arkitektur

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Universidad Europea

Calle tajo s/n
28670 Villaviciosa de odón

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatprogram inom grunderna i Arkitektur + Masterprogram i Arkitektur från Universidad Europea, fyll i följande uppgifter:

Du kanske också är intresserad av: