Visa studentum.se som: Mobil

Globalt kandidatprogram i Internationell Business

Universidad Europea
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Madrid
4 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Klassrum
Startdatum: September - Madrid
internationell business

Globalt kandidatprogram i Internationell Business

Att studera internationell business på Universidad Europea innebär att du lär dig ditt yrke på ett helt nyskapande sätt i Spanien. Du får en mycket praktisk utbildning kombinerad med exklusiva studieperioder utomlands vid universitet i andra länder.

Studierna förbereder dig för en internationell karriär

Du kommer också att utveckla grundläggande yrkeskompetenser för att bli högt kvalificerad för att arbeta i multinationella företag på internationell nivå.

Undervisningsspråk

Det Globala kandidatprogrammet i Internationell Business ges på engelska.

Projekt och praktik

Du kommer att lära dig i små grupper där deltagande är nyckeln, samt arbeta som en del av ett team på verkliga projekt och förvärva en internationell syn på företagsledning i globala miljöer. 

Från och med det andra året kommer du att slutföra en del av dina studier på prestigefyllda internationella universitet, samt genomföra obligatoriska praktikperioder vid företag i andra länder.

Ett internationellt CV tar dig dit du vill - utbytesstudier

Utför dina studier helt på engelska och gå din utbildning på några av världens bästa universitet.

Under det tredje året får du tillgång till de bästa universiteten i Europa genom Erasmus-programmet. och under ditt sista år kommer du att slutföra en del av dina studier på världens mest prestigefyllda universitet som är specialiserade på ekonomi och företagsekonomi. Du kan välja bland:

  • London School of Economics i London
  • Pace University i New York
  • McGill University i Quebec

En utbildning för din karriär

Förbättra dina professionella kunskaper som entreprenör och utveckla alla dina möjligheter att bli en fullt förberedd yrkesverksam som kan driva din karriär i multinationella företag och institutioner.

Som student vid Universidad Europea kommer du att vara beredd från början att framgångsrikt omfamna ditt framtida yrke. Detta genom praktiska klasser i laboratorier och verkstäder utrustade med den mest avancerade tekniken, och deras egna anläggningar och kliniker för praktisk arbete i en verklig och 100% professionell miljö.

Under programmet deltar du i yrkeslivet på 4 nivåer: 

  • I klassrummet
  • I laboratorier och på workshops
  • Genom praktiskt arbete på campus
  • I företag 

Efter utbildningen 

89% av universitetets studenter hittar anställning mindre än 12 månader efter avslutad studier. Bland andra prestationer gör det dem till det spanska universitetet med det högsta anställningsresultatet i "QS Stars" internationella betyg.

Support efter utbildningen

De erbjuder dig Karriär och Placeringskontoret, en väldigt användbar personlig karriärvägledningstjänst: den har den högsta sysselsättningsgraden av alla spanska universitet. Avdelningen förvaltar 3500 samarbetspartnerskap.

Du kommer att vara i kontakt med näringslivet, skolan hjälper dig att skapa ett nätverk av kontakter och du kan delta i praktikprogram.

För mer information om Globalt kandidatprogram i Internationell Business, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Universidad Europea

Universidad Europea

Ett innovativt universitet som är starkt länkat med näringslivet 

Universidad Europea har fyra campus i Spanien: två i Madrid – Villaviciosa de Odón och Alcobendas, en i Valencia och en annan på Kanarieöarna (La Orotava). Universitetet är en innovativ institution som syftar till att öka värdet till samhället och bidra till...


Läs mer om Universidad Europea och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Globalt kandidatprogram i Internationell Business

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Universidad Europea

Calle tajo s/n
28670 Villaviciosa de odón

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Globalt kandidatprogram i Internationell Business från Universidad Europea, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: