Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Valencia
4 år
Heltid
Studiemedelsberättigad

Degree in Nursing

Degree in Nursing

Degree in Nursing

Efterhand som vi får bättre förståelse för vad som krävs för att vara en bra sjuksköterska, är många av skolans professorer arbetande sjuksköterskor på innovativa sjukhus och hälsokliniker.

Under de fyra år på UCH i Valencia som utbildning varar studerar du ämnen som klinisk vård, klinisk farmakologi, barnvård och ett stort antal andra ämnen som tillåter dig att specialisera dig inom de områden du har intresse av.

Den tvåspråkiga utbildningen låter dig nå en högre professionell kompetens och tillgång till arbetsmarknaden med högsta möjliga förbedelse, i en spansk arbetsmarknad som behöver fler och fler sjuksköterskor. Därför får du gratislektioner i spanska under dina studier och får möjlighet att göra praktik både på spanska och internationella institutioner som är erkända inom hälsosektorn.

Under det fjärde året får du möjlighet att delta i skolans EIR-program vilket påbörjar din väg till att bli en Internal Nursing Resident (EIR). På det här sättet får du praktisk erfarenhet, samtidigt som du slutför dina studier, och lägger dig i position att hitta anställning i det offentliga vårdsystemet.

Så ansöker du

Ansökningskrav

Sökande måste ha gymnasieexamen samt goda kunskaper i engelska. 

Examen & Intyg

Grado en Enfermería – Bachelors degree in Nursing

Kostnader

Kursavgift per läsår är 6742€. 

Skolan har ett stipendiat-program, Financial Aid Excellence Program, som kan betala upp till 50 procent av utbildningskostnaderna. Kontakta skolan för mer info.

Universidad Cardenal Herrera CEU

Universidad Cardenal Herrera CEU

Universidad Cardenal Herrera var Valencias första privata universitet och tillhör stiftelsen Foundation San Pablo-CEU – den ledande utbilningsorganisatören i Spanien med tre universitet och diverse andra skolor i Spanien. Stiftelsen påbörjade sitt arbete i Valencia 1971 med undervisning vid campus...


Läs mer om Universidad Cardenal Herrera CEU och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Universidad Cardenal Herrera CEU

Calle Luis Vives 1
Valencia

Tel: +34 96 136 90 23
www.uchceu.com

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla skolans recensioner