Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Valencia
4 år
Heltid
Studiemedelsberättigad

Degree in Nursing

Degree in Nursing

Degree in Nursing

Efterhand som vi får bättre förståelse för vad som krävs för att vara en bra sjuksköterska, är många av skolans professorer arbetande sjuksköterskor på innovativa sjukhus och hälsokliniker.

Under de fyra år på UCH i Valencia som utbildning varar studerar du ämnen som klinisk vård, klinisk farmakologi, barnvård och ett stort antal andra ämnen som tillåter dig att specialisera dig inom de områden du har intresse av.

Den tvåspråkiga utbildningen låter dig nå en högre professionell kompetens och tillgång till arbetsmarknaden med högsta möjliga förbedelse, i en spansk arbetsmarknad som behöver fler och fler sjuksköterskor. Därför får du gratislektioner i spanska under dina studier och får möjlighet att göra praktik både på spanska och internationella institutioner som är erkända inom hälsosektorn.

Under det fjärde året får du möjlighet att delta i skolans EIR-program vilket påbörjar din väg till att bli en Internal Nursing Resident (EIR). På det här sättet får du praktisk erfarenhet, samtidigt som du slutför dina studier, och lägger dig i position att hitta anställning i det offentliga vårdsystemet.

För mer information om Degree in Nursing, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Ansökningskrav

Sökande måste ha gymnasieexamen samt goda kunskaper i engelska. 

Examen & Intyg

Grado en Enfermería – Bachelors degree in Nursing

Kostnader

Kursavgift per läsår är 7136€. 

Skolan har ett stipendiat-program, Financial Aid Excellence Program, som kan betala upp till 50 procent av utbildningskostnaderna. Kontakta skolan för mer info.

Videoreportage

Universidad Cardenal Herrera CEU

Universidad Cardenal Herrera var Valencias första privata universitet och tillhör stiftelsen Foundation San Pablo-CEU – den ledande utbilningsorganisatören i Spanien med tre universitet och diverse andra skolor i Spanien. Stiftelsen påbörjade sitt arbete i Valencia 1971 med undervisning vid campus...


Läs mer om Universidad Cardenal Herrera CEU och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Degree in Nursing

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Universidad Cardenal Herrera CEU

University CEU Cardenal Herrera Calle Luis Vives, 1 Alfara del Patriarca
46115 Valencia

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Degree in Nursing från Universidad Cardenal Herrera CEU, fyll i följande uppgifter: