Visa studentum.se som: Mobil

Stress Management och Självledarskap

Unestål Education
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Örebro
4 dagar
Heltid/deltid

Stress Management och Självledarskap

Det talas och skrivs oerhört mycket om stress. Du vet säkert – i likhet med många andra svenskar – en hel del om stress, stressorer, stresseffekter. Man kan vara expert på stress och ändå vara sönderstressad och utbränd. Det vi behöver är inte mer kunskap utan mer kompetens, dvs metoder för hur vi hanterar stressen och oss själva. För att föra över kunskap till kompetens fordras tillämpning, praktisering, övning och träning. Eftersom all icke fysisk träning kallas ”mental träning” blir detta nyckelfaktorn i all stresshantering.

Överallt pratas det om stress – hemma, på jobbet, i skolan och i media. Människor lever i och med stress i vardagen på ett sätt som börjar sätta allvarliga spår i både individer och samhälle.

Känner du dig stressad eller har ni individer som visar symtom på stress i er organisation?
Utbildningen utvecklar ett nytt förhållningssätt till egen stress och är en framgångsrik metod för företag och organisationer som vill hjälpa sina medarbetare att hantera sin stress och slippa bli sjukskrivna! Som Stressmanagers i organisationen har ni tillgång till den kunskap och kompetens som behövs för att medarbetare kan förebygga och långsiktigt  öka sin hälsa och välmående.

Lär dig hantera stress och led dig själv till önskat läge.

En viktig del av kursen är den utbildning och praktik som du får genom att du lär dig coacha dig själv och genom att lära andra att coacha sig själva via Mental Träning.

Practicum
Ett viktigt moment innefattar ett practicum, där du tränar dagligen och gör övningar. Du redovisar din träning för att få ditt diplom. Du får tillgång till en app med mental träning så träningen blir enkel för dig. När ditt Practicum är godkänt skickas diplomet till dig. Detta är undertecknat av Lars-Eric och Elene Uneståhl .

Ur innehållet
Stress - symptom och effekter.
Mental Träning – grunder och tillämpning.
Självcoaching
Tanke, känsla och handling – hur påverkar vi oss själva i vald riktning.
Värdeövningar
Övertygelser
Kommunikationsstilar
Balans mellan internt och externt

Mental Träning och Självcoaching är dokumenterat effektiva metoder för stresshantering och personlig utveckling. Utbildningen är upplevelsebaserad med aktiverande frågeställningar och praktisk träning för att deltagarna på bästa sätt ska kunna tillägna sig både metoder och förhållningssätt. Självklart tar vi också del av modern forskning och de teorier som ligger till grund för de metoder vi arbetar med.

Kurslängd
Utbildningen pågår under 4 heldagar i grupp och under ca 3 månader har du ett självutvecklings projekt där du tränar Mental träning och gör övningar.

För mer information om Stress Management och Självledarskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kostnader

7 900 SEK, exl. moms
9 875 SEK, inkl. moms

Inklusive, diplomering, app, kursmaterial och fika.

I samarbete med Human Finans erbjuder vi flera alternativ till delbetalning av dina utbildningskostnader. Du kan t.ex. räntefritt dela upp din betalning i 12 eller 24 månader

Unestål Education

Unestål Education

Utbildning och träning för en bättre värld!

Är det dags att investera i din personliga utveckling? Dags för förnyelse, och påfyllning av kunskap och kompetens? Trött på att stressa, oroa dig, och att inte hinna leva? Då är du varmt välkommen till oss på Unestål Education (fd...


Läs mer om Unestål Education och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Stress Management och Självledarskap

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Unestål Education

Unestål Education

Hagalundsvägen 4
702 30 Örebro

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 28 recensioner.

Matilda Wadenbäck
(5)
Jag har blivit motiverad till en nystart, vilket betyder att kursen varit väldigt inspirerande, och att jag har hittat verktyg för att börja arbeta medvetet med mina mål.
Kalle Johansson
(5)
Mycket givande. Blev väldigt tydligt vad jag behöver förändra och vilka mål jag behöver gå mot.
Annelie.P
(5)
Från kunskap till kompetens. Engagerade och kunniga tränare!
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Stress Management och Självledarskap från Unestål Education, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Recensioner
(4,5)
Baseras på 28 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 690 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: