Visa studentum.se som: Mobil

Masterprogrammet i affärsutveckling och internationalisering

Umeå universitet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Umeå
120 hp
Startdatum: Höst 2019 - Umeå
Antagningshistorik

Masterprogrammet i affärsutveckling och internationalisering

Programmet är utformat för dig som vill utveckla dina entreprenöriella ledaregenskaper och jobba med affärsutveckling och internationalisering. Under valfri termin kan du läsa utomlands eller göra praktik i ett företag under två månader. Efter utbildningen kan du jobba med strategiarbete i större organisationer och internationella affärsenheter. Hållbarhet och internationalisering är återkommande inslag i utbildningen.

Så ansöker du

Kandidatexamen med 75 högskolepoäng i företagsekonomi varav företagsekonomi A och företagsekonomi B 60 hp eller motsvarande. Det krävs att studenten har en bredd i ämnet och inte enbart högskolepoäng inom en av inriktningarna (dvs. ledarskap, marknadsföring, redovisning, finansiering). Företagsekonomi C 15 hp.Därutöver krävs engelska B/6 och svenska för grundläggande behörighet för högskolestudier (krav på svenska avser om utbildningen ges på svenska).Studenter som söker till våra program utan en färdig examen kommer att antas under förutsättning att de vid registrering kan uppvisa intyg på färdig examen.

Examen & Intyg

Magisterexamen, Masterexamen

Umeå universitet

Umeå universitet

Välkommen till Umeå universitet

Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas i....


Läs mer om Umeå universitet och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Umeå universitet

901 87 Umeå

Tel: 090-786 50 00


Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 35 recensioner.
Se alla skolans recensioner