Visa studentum.se som: Mobil

Ekologisk/naturkosmetisk Hudvård- & SPA-terapeut

Tre60naturkosmetik
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
1-1,5 år
Heltid

Ekologisk/naturkosmetisk Hudvård- & SPA-terapeut

Bli SPA-terapeut

Naturkosmetisk Hudvård- & SPA-terapeut

Utbildningen till Naturkosmetisk Hudvård & SPA-terapeut är en yrkesutbildning på deldistans där vi fokuserar på att arbeta med framförallt naturkosmetiska hudvårdsprodukter. Den passar dig som inte kan vara hemifrån för studier under en längre tid. Utbildningen kan därför kombineras med t.ex. arbete, övriga studier eller barnledighet. Det är en grundutbildning vilket innebär att du inte behöver ha några förkunskaper innan du påbörjar dina studier. Från och med den lärarledda delens start tar utbildningen ca 12-24 månader. Tiden du lägger ner på hemstudier och elevbehandlingar kan anpassas efter dina behov. Utbildningen ska dock vara slutförd senast 2 år efter den lärarledda delens start. Diplomeringen berättigar dig till medlemskap i branschförbundet SFKM. Som medlem i branschförbundet kan du skaffa behandlingsskade- och ansvarsförsäkring. En trygghet både för dig och dina kunder. Under elevperioden ingår 1 års elevförsäkring i utbildningskostnaden.

Utbildningen till Hudvård & SPA-terapeut ger dig djupa kunskaper i hudvård och kroppsvård. Den skapar förutsättningar att arbeta professionellt som terapeut. Utbildningen ställer höga krav på dig som elev. De lärarledda delarna är intensiva med mycket kunskap som ska tas in. Men den är också väldigt rolig och inspirerande där alla elever kommer varandra mycket nära. Under den egna studietiden när elevbehandlingar och självstudier ska genomföras på hemmaplan krävs disciplin att arbeta självständigt. Naturligtvis med stöd från skolan!

Denna utbildning passar dig som:

  • Vill lära dig mer djupgående kunskaper inom Hud & Kroppsvård med i huvudsak Naturkosmetiska hudvårdsprodukter.
  • Vill starta egen salong med behandlingar inom Naturkosmetisk hudvård och kroppsvård.
  • Vill utöka din befintliga verksamhet.
  • Inte kan vara hemifrån för studier under en längre tid.

Undervisningen sker på distans med ett par fysiska lärarledda träffar på skolan i Östersund.

För mer information om Ekologisk/naturkosmetisk Hudvård- & SPA-terapeut, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du ska ha fyllt 18 år och förstå svenska i tal och skrift. Antagningen sker i turordning. Vi tillämpar först till kvarn!

Du bestämmer dig för vilket kursdatum du vill påbörja den lärarledda delen av utbildningen. Se angivna datum! Du kan anmäla dig genom anmälningsformuläret på hemsidan eller genom att ta kontakt med oss via telefon eller mail. Du har säkrat din plats på utbildningen i och med att anmälningsavgiften om 5000 kr är inbetald. Vi skickar ditt kurmaterial ca 1 månad innan den lärarledda delen börjar. Anmälan är bindande när anmälningsavgiften är betald.

Kostnader

För hela utbildningen betalar du 45000 kr inkl. moms. I priset ingår elevmedlemskap i SFKM med en behandlingsskadeförsäkring.

I samband med slutprovet tillkommer en kostnad för medlemskap i branschförbudet
SFKM.

  • Helår: 2220 kr (Varav medlemsavgift 150 kr, serviceavgift 1100 kr, moms 275 kr och försäkring 695 kr).
  • Halvårsvis: 1365 kr (Varav medlemsavgift 75 kr, serviceavgift 640 kr, moms 160 kr och försäkring 490 kr).

Tre60naturkosmetik

Är du intresserad av att arbeta med hudvård, friskvård, skönhet och spa? Kanske arbetar du redan i branschen eller funderar på att börja. Oavsett av vilken anledning du väljer att studera strävar vi efter att ge dig en gedigen, rolig...


Läs mer om Tre60naturkosmetik och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Ekologisk/naturkosmetisk Hudvård- & SPA-terapeut

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Tre60naturkosmetik

Fältjägargränd 10
831 30 Östersund

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ekologisk/naturkosmetisk Hudvård- & SPA-terapeut från Tre60naturkosmetik , fyll i följande uppgifter: