Visa studentum.se som: Mobil

Tränarakademin

UTVECKLA DIN FULLA POTENTIAL SOM TRÄNARE

Tränarakademin är en skola där passionerade människor ges vetenskaplig kunskap och praktiskt kunnande för att utveckla sin egen potential som tränare.

Vi ger dig Sveriges främsta lärare

Vi har samlat Sveriges ledande experter inom träning, idrott och hälsa med lång erfarenhet från fältet. Forskare och praktiker som har förmågan att undervisa och utveckla individer på ett framgångsrikt sätt.

Sveriges främsta utbildningsmiljö för tränarutveckling

När du går våra utbildningar gör du det på Riksidrottsförbundets anläggning på Bosön där majoriteten av all lärarled undervisning äger rum. Det ger dig fantastiska möjligheter till lärande och nätverkande på Sveriges främsta idrottscentrum för utveckling. 


För mer information om Tränarakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Tränarakademins Facebook

Utbildningar

Gratis informations- och kunskapsträff kring tränar och pt-yrket

Tränarakademin Webinar

Nyfiken på PT-yrket? Då är du välkommen att delta på vår digitala informations- och kunskapsträff kring tränar och pt-yrket.

Under träffarna som sker löpande kommer du få ta del av våra erfarenheter från PT och tränaryrket samt få titta på hur några tidigare studenter förverkligat deras tränardrömmar.
Vi kommer också visa dig hur du kan komma igång och arbeta som tränare samt hur du kan bli tränaren som sticker ut från mängden. Givetvis finns vi också tillgängliga för att svara på dina frågor om yrket och utbildningen.

Boka din plats gratis idag via vår hemsida. 

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Tränarakademin

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Tränarakademin

Hälsingegatan 49
113 31 Stockholm

Mobil +46 70 58 00 324
tranarakademin.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 31 recensioner.

Josefin
Ett väldigt fint material OnLine och på plats med föreläsningar av experter inom sin nisch var både givande och inspirerande. Utbildningen ger dig en bred och djup kunskap inom viktiga områden kring hälsa och upplägget av den praktiska delen i rollen som PT var tydligt och strukturerat. Det här är en utbildning som ger dig kunskaper för liv...
Visa mer
Tomas
Min upplevelse av utbildningen är väldigt bra. Jag har gått pt utbildning på distans där det var väldigt mycket teoretiskt och inte så mycket praktiskt. Det gjorde att man inte fick någon förståelse för hur man ska använda allt i verkligheten vilket man verkligen lärde sig på eran utbildning. Jag känner mig väldigt självsäker på att jobba som...
Visa mer
Alexander
Tränarakademin har gett mig alla förutsättningar att lyckas i min roll som personlig tränare. En fantastisk utbildningen med lärare i världsklass. En stark rekommendation för dig som letar efter din pt utbildning.
Recensioner
Skolrecensioner
(4,9)
Baseras på 31 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Tränarakademin, fyll i följande uppgifter: