Visa studentum.se som: Mobil

Tornedalens Folkhögskola

Tornedalens Folkhögskola

Välkommen till Tornedalens folkhögskola!

Tornedalens folkhögskola ligger i Torneälvens natursköna dalgång, centralt belägen på Nordkalotten i en flerspråkig gränsbygd, där Tornedalen och Barentsregionen är utgångspunkt i all undervisning. Hantverk, kultur, natur och friluftsliv har en central plats.

Här uppe, strax under Polcirkeln, får Du möjlighet att studera det som intresserar Dig. Du kommer att utveckla Dig själv och upptäcka sidor hos Dig som Du inte visste att Du hade eller bara anade att de fanns. På vår folkhögskola är nämligen chansen/risken stor att Du växer som människa.

I Tornedalen har vi fyra riktiga årstider: våren med sol över gnistrande snö, sommaren med ljus dygnet runt, hösten med sprakande färger och vintern med snö, norrsken och stjärnklara nätter.

I denna gränsbygd, där vi lätt och snabbt tar oss över till Finland, kommer Du att upptäcka att det bästa med Tornedalens folkhögskola och Övertorneå är de vänliga människorna med sin mångkulturella bakgrund.

Hitta en kurs hos oss och upplev det själv!


För mer information om Tornedalens Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Folkhögskoleutbildning
Förberedande studier
Allmän kurs Utbildningsform Längd Ort
Allmän kurs Distans Distans Distans
Hotell / Event / Turism
Naturguideutbildningen Klassrum 3 terminer Övertorneå
Språk / Språkvetenskap
Språk
Meänkieli för nybörjare Distans 2 terminer Distans

Visa alla

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Tornedalens Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Tornedalens Folkhögskola

Matarengivägen 24
957 31 Övertorneå

Tel: 0927-795 70
Fax 0927-106 08
www.tornedalen.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Ivar
Efter gymnasiet var jag redo för nästa steg och jag är otroligt glad att steget var Tornedalens folkhögskola. Jag har lärt mig mer än vad jag någonsin kunde ha förväntat och känner att kunskaperna som jag fått kan gynna mig livet ut. Tack!!!
Kursdeltagare
Tornedalens folkhögskola har gett mig en ny chans till att växa i mig själv, att nå mina kommande mål i livet och jag vill bara tillägga att att lärarna på skolan är underbara :) Tack för att ni gör det svåra lättare och för allt stöd och uppmuntran ni ger oss elever :)
Kursdeltagare
Jag saknade behörighet för att läsa vidare och vid den här tidpunkten så läste en av mina vänner på folkhögskola, det var han som tipsade mig om att den vägen skulle kunna passa mig. Efter att sökt och blivit antagen till flera skolor så valde jag just Tornedalens Folkhögskola eftersom skolan och upplägget lät mest intressant, vilket jag inte ha...
Visa mer
Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Tornedalens Folkhögskola, fyll i följande uppgifter: