Tibro Hantverksakademi

i Tibro (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

På Tibro Hantverksakademi möter gamla hantverkstraditioner modern innovation. Vi utbildar framtidens hantverkare och projektkoordinatorer inom möbel- och inredningsbranschen genom mångårig kunskap, stor passion för hantverk och lite jävlar anamma.

En av Sveriges främsta skolor inom möbel- och inredningsbranschen

Våra utbildningar bygger på den långa yrkestradition och de generationer av kunskap som gjort Tibro till ett av Sveriges möbelcentrum.

Samtidigt som vi värnar om vårt kulturarv välkomnar vi innovation och nya förhållningssätt. Vi utforskar ständigt nya sätt att tillämpa de traditionella hantverken på morgondagens möbel- och inredningsdesign.

Resultatet är utbildningar med den ena foten i de gamla hantverkstraditionerna och den andra i modern industrikompetens och nutida trender.

Välkommen att påbörja din kreativa resa.


För mer information om Tibro Hantverksakademi, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Tibro Hantverksakademi

Utbildningar

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Tibro Hantverksakademi

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Tibro Hantverksakademi

Grönhultsvägen 2
543 51 Tibro

Tel: 0504-125 50
folkuniversitetet.se

Recensioner

Snittbetyg: 3,3

Baseras på 11 recensioner
Skriv en recension
4/5
Björn
23 aug 2023
Bra undervisning, men missvisande benämning

Bra undervisning och trevligt bemötande av lärarna. Brett omfång på delkurser - måleri, förgyllning, gjutning, restaurering, sprutlackering, formgivning och div. teori. Så långt...

Visa mer
4/5
Tidigare student
09 jun 2023

Är tidigare elev och har upplevt det som en kreativ miljö, sjyssta, stöttande och kompetenta lärare. Hade önskat att utbildningen var längre så man kunde vara där mer, haha.

5/5
Ellinor
24 mar 2023
Underbar utbildning

Det här är en fantastisk utbildning. Lärarna är mycket erfarna och kunniga och dessutom jättegulliga. Har lärt mig extremt mycket och allt har varit relevant, intressant och anv...

Visa mer
Highlights