Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Kandidatexamen i företagsekonomi - Internationell utbildning inom Hospitality management

The Emirates Academy of Hospitality Management
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Dubai
Klassrum
3 år
Heltid
Stipendium sökbart
Kommande starter

Plats & start


Dubai
september

Dubai
januari
Kandidatexamen i företagsekonomi - Internationell utbildning inom Hospitality management

Om utbildningen

Den huvudsakliga kursen i hospitality management som erbjuds på hotellskolan är den 3-åriga kandidatexamen med hedersbetygelser, vilket är den högst nivån av grundexamen som en student kan få i en hotellskola.

En kandidatexamen i hospitality management vid EAHM gör det möjligt för sig att förkvalificera dig för inträde i en rad masterexamen, oavsett om det är inom hotelladministration eller någon annan affärsrelaterad bransch.

För mer information om Kandidatexamen i företagsekonomi - Internationell utbildning inom Hospitality management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja The Emirates Academy of Hospitality Management?

Varför studera vid The Emirates Academy of Hospitality Management

Förutom att vara en av de 10 bästa hospitality skolorna i världen, säkerställer Emirates Academy of Hospitality Managements boutiquestorlek att alla studenter får en personlig utbildningsupplevelse med vår branschledande fakultet och relationer som kommer att hålla hela livet.

Det är inte konstigt att 97 % av EAHM:s examinerade fortsätter att arbeta i över 100 företag i 40 länder runt om i världen, där de formar världen inom hospitality.

Stipendium

Ett begränsat antal stipendier är tillgängliga för varje intag och baseras på akademisk prestation på gymnasiet och motivation att arbeta inom gästfrihets industrin. För mer information om stipendier, vänligen kontakta oss.

Så ansöker du

EAHM har förenklat sin antagningsprocess för att säkerställa att du får råd och vägledning i rätt tid när du skickar in din ansökan. För detaljer om antagningskrav och deadlines, besök EAHMs webbplats.

Kursinnehåll

  • Kandidatexamen i företagsekonomi med hösta kvalité
  • En förstklassig examen med hedersomnämnande i Mellanöstern som kan genomföras på bara tre år
  • En sex månaders lång praktisk praktik i Förenade Arabemiraten eller utomlands
  • Förmågan att avancera till en magisterexamen i alla affärsområden
  • Möjlighet att studera en termin på andra hotellskolor

Detta kandidatprogram som erbjuds på vår hotellskola är utformat för att utveckla förmågor inom både det operativa området för ett hotell och den övergripande disciplinen inom management. Hospitality management-programmet inkluderar också en 6-månaders praktik där studenter kan få arbetslivserfarenhet i Förenade Arabemiraten eller runt om i världen.

Examen & Intyg

Efter avslutat program kommer du att tilldelas en kandidatexamen inom företagsekonomisk med utmärkelser i international hospitality management från Emirates Academy of Hospitality Management i Dubai.

Kostnader

För mer information om terminsavgiftsstrukturen, besök vår hemsida.

The Emirates Academy of Hospitality Management

En hospitality skola med en skillnad

Påbörja din resa mot hospitality leadership på The Academy of Hospitality Management (EAHM), ett av de 10 bästa universiteten inom hospitality management i världen. EAHM tillhandahåller internationellt erkända studieprogram som är fullt ackrediterade av utbildningsministeriet i Förenta Arabemiraten, the institute...


Läs mer om The Emirates Academy of Hospitality Management och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Want to know more about Kandidatexamen i företagsekonomi - Internationell utbildning inom Hospitality management? Fill out the form, including any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Hitta till utbildaren

The Emirates Academy of Hospitality Management

Al Sufouh Road
PO Box 73137 Dubai


Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

To order information from Kandidatexamen i företagsekonomi - Internationell utbildning inom Hospitality management, please fill out the following information: