Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Recensioner av Cert. Online trainer

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Helene

Det genomtänkta upplägget, självstudier, den höga nivån på utbildare och material samt den härliga gruppen, allt bidrar till ett topp-betyg. Tack för trevligt och proffsigt bemötande i alla situationer, både via mail, sociala medier och på plats i Bromma. Jag kommer gärna tillbaka och går fler utbildningar!

Victor

Otroligt bra lärare som är väldigt noga med att inte lämna några frågor obesvarade. Lektionerna är bra uppbyggda när det kommer till teori och att praktiskt gå genom case. Utbildningen har gjort mig ännu mer skärpt och nyfiken på vetenskap och sjukdomar där träning är medicin. Jag har fått lära mig mycket bra grejer av bra lärare.

Elisabeth

Tack för en inspirerande kurs!

Lena

Alla lärare håller en hög kvalitet, innehållet gör att jag lätt kan känna mej trygg när jag ska ge mej i kast med personer med diagnoser framöver, ingen av lärarna stängde några dörrar utan visade att vi även i framtiden kan ställa frågor och få stöd.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in