Yrkesvux/Program (Komvux)

CNC Finsnickeri

Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Studiemedelsberättigad
Språk
Svenska
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Studiemedelsberättigad
Språk
Svenska

CNC Finsnickeri

Bli möbelsnickare

CNC Finsnickeri

Vill du ha ett arbete som är omväxlande och spännande? Bli möbelsnickare hos Tau Hantverksskola!

Utbildning i CNC och finsnickeri - gör möbler från skiss till färdig produkt

Du kommer att få lära dig att tillverka möbler från skiss till färdig produkt. Du kommer även att få lära dig att  förstå dig på hur viktigt design är för en bra produkt, allt medan du jobbar med den senaste moderna tekniken.

Med den rätta tekniken som finsnickeri och möbeldesign behöver

På Tau Hantverksskola har vi CNC-maskiner och alla andra maskiner som hantverket kräver. Vi glömmer dock inte bort det traditionella hantverket och ger dig självklart även dessa kunskaper i vår utbildning.

Efter utbildningen - välj att arbeta eller fortsätta till högre utbildning

Efter du avslutat utbildningen i CNC finsnickeri kommer du ha bra möjlighet att bli anställd, kunna arbeta med egna projekt och uppdrag inom branschen, starta företag eller gå vidare till högre utbildningar.

Denna utbildning leder till arbete! Men om du istället vill fortsätta till högre utbildningar inom högskolan eller universitetsvärlden är du också väl förberedd.

För mer information

Besök gärna vår hemsida för att få mer information om t.ex. vanliga frågor och svar, vilka kurser som ingår i utbildningarna, hur man ansöker eller bokar ett studiebesök på skolan.

Varmt välkommen!

Ansökan och behörighet

Utbildningen passar för dig som har tidigare erfarenhet inom området, men också dig som har intresse för att börja arbeta med eller studera trähantverk, från början.

Videoreportage

Tau Hantverksskola Malmö
Brännögatan 2
211 24 Malmö

Tau Hantverksskola erbjuder utbildningar för dig som vill skapa.  Vill du utbilda dig till framtidens finsnickare? Du kanske vill designa möbler eller bli inredningsarkitekt? Eller är du intresserad av textil och mode? Kanske vill du satsa på en yrkeskarriär som målare?...

Läs mer om Tau Hantverksskola Malmö och visa alla utbildningar.

Highlights