Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

Master of International Business in Hotel Management

SHMS – Swiss Hotel Management School
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Montreux
1 år
Heltid
CSN-berättigad
Kommande starter
Montreux
2020-10-05 
2020-11-09 
2021-02-15 
2021-09-06 
SHMS, Caux Palace Campus

Master of International Business in Hotel Management

Är du intresserad av en internationell karriär? Skulle du vilja jobba i en av världens mest spännande och snabbast växande branscher?

Då är denna Masters of International Business in Hotel Management vid SHMS - Swiss Hotel Management School helt perfekt för dig! Det är en Masters-utbildning som är specifikt designad för att kunna omvandla studenter med varierande akademiska bakgrunder till framtidens internationella Hotellchefer.

Utbildningen ges ut i samband med University of Derby vilket innebär att du får en unik dubbel Mastersexamen som är fullständigt akademiskt ackrediterad. Programmet löper över totalt 1 år, där tiden fördelas mellan 18 intensiva veckor av akademiska studier på campus i Schweiz och en internationell betald praktikperiod på ca 6 månader, vart som helst i världen. Med hjälp av skolans internationella kontaktnätverk kommer du komma i kontakt med världens mest framstående hotellkedjor och resorts för att få så bra praktik och arbetslivserfarenhet som möjligt.

Under tiden på campus får du en bred kombination av praktisk branschrelaterad utbildning och ledande Management-kurser. Det gör att du både utvecklar en förståelse för branschen i sig, men också de kunskaper som behövs för att ge dig ut och axla en ledande roll och påbörja en framgångsrik chefskarriär efter din praktikperiod.

Denna utbildning är ett perfekt steg för dig med en tidigare Kandidatexamen men är ute efter ett spännande karriärsbyte till en an världens snabbast växande branscher, som har ett stort behov av välutbildade chefer.


Kontakta oss idag för att få personlig vägledning kring kursinnehåll, antagningsprocess och möjligheten att komma till Schweiz på ett öppet hus!

För mer information om Master of International Business in Hotel Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Detta är en ackrediterad Masters-utbildning, och därför är minimumkravet för att bli antagen att du har en Kandidatexamen/Bachelor. Det kan dock vara inom vilket ämne som helst, och du behöver inte nödvändigt vis ha någon erfarenhet av hotellbranschen heller.

Denna utbildningen är perfekt för dig som är ute efter ett karriärbyte, och vill ha en relativt kort, intensiv världsledande utbildning som både ger dig en fantastisk plattform men också kontakterna för att påbörja din nya karriär.

Kontakta oss gärna för personlig vägledning kring ansökan och antagningsprocessen.

Examen, diplom m.m.

Denna utbildningen är en unik s.k. "Dubbel Masters" där du efter din examen får två separata diplom;

 - Master of International Business in Hotel Management av SHMS - Swiss Hotel Management School

Samt

- Master of Arts in International Hotel Business Management av University of Derby i England

Kostnader

I skolpaketet så ingår bland annat utbildning, boende, måltider, försäkringar, akademiskt material och mycket mer. Allting kan finansieras helt och hållet med studiemedel från CSN och det finns även stipendium tillgängligt att söka - kontakta oss för mer information!

SHMS – Swiss Hotel Management School

Swiss Hotel Management School

Är du intresserad av att studera hotel management i Schweiz? Swiss Hotel Management School är känt som en av världens främsta skolor och erbjuder en renodlad hotel management utbildning där du som student skolas att bli en framgångsrik internationell hotellchef. På...


Läs mer om SHMS – Swiss Hotel Management School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Master of International Business in Hotel Management

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Alexandra Da Mata
(5)
Jag valde utbildningen för att jag ville satsa allt på min karriär.Kurserna, att utbildningen var så komprimerad och att skolan ligger på top 10 i världen och har ett fint rykte. Sedan min utbildning har jag inte annat än blivit väl mottagen, både när det gäller att jag kommit på intervjuer och fått jobberbjudanden. Jag jobbade som Hovmästare på...
Visa mer

Kontaktuppgifter till SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Caux Palace
CH-1824 Caux

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Master of International Business in Hotel Management från SHMS – Swiss Hotel Management School, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 9 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: