Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Events management - Postgraduate diploma

SHMS – Swiss Hotel Management School
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Montreux
1 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter
Montreux
2020-10-05 
2021-02-15 
2021-09-06 

Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Events management - Postgraduate diploma

Hotell och Events management, SHMS – Swiss Hotel Management School
Läs Hotell och Events Management - Diplomutbildning på ett år 

Ett "postgraduate diploma-program" är specialdesignat för dig som redan har en kandidatexamen och som vill byta inriktning. Passar även dig som har mer än tre års arbetslivserfarenhet och vill skaffa dig en utbildning för att ta nästa steg i karriären.

Intensiv diplomutbildning 

Detta är en intensiv diplomutbildning i hotell och events management som löper över en akademisk termin på 18 veckor, följt av en betald praktiktermin på 4-6 månader. Efter ditt postgraduate diploma kan du även fortsätta och läsa till en masterexamen!

Välj mellan inriktningarna Hotell management och Events management

'Post Graduate Diploma in Events Management' är inriktningen för dig som vill ta en ledande roll inom events management och som vill arrangera, leda, utveckla och driva events. Passar också för dig som planerar att studera vidare mot en masterexamen.

'Post Graduate Diploma in Hotel Management' är en specialisering som passar dig som redan har erfarenhet från branschen och vill införskaffa den teoretiska kunskap som krävs för att ta nästa steg i karriären. Genom stort fokus på ekonomi, sälj och marknadsföring samt prisstrategier får du en mycket bred teoretisk kunskap.

Vilken inriktning du än väljer så ger detta intensiva program en bred, teoretisk och praktisk förståelse av events management samt grundläggande förståelse för vad det innebär att driva ett hotell. 

SMHS hotellskola

Programmets upplägg

Programmets unika upplägg där studenten är på skolan och läser teori i en termin följt av en betald praktik i 6 månader, ger studenten både de teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för att ta en ledande position inom hotell och events management. Programmets upplägg är enligt nedan: 

En teoritermin och en praktiktermin

Programmet består av en teoritermin samt en praktiktermin vilket ger studenterna den praktiska erfarenhet som är så viktig när man skall påbörja sin karriär inom hospitality.

Studenterna har även möjlighet att komplettera sitt diplom med ett diplom från AHLA-American Hotel and Lodging Association.

Vad kan du bli efter utbildningen?

Postgraduate Diploma studenter är mycket attraktiva på arbetsmarknaden och efter avslutade studier har man möjlighet att söka antingen ett Management Trainee program eller en chefsposition på ett hotell. Statistiken talar för sig själv: 

Skapa nätverk i hospitalitybranschen

Studenter vid Swiss Hotel Management School har möjlighet att knyta massor av kontakter i hospitality-branschen under  studietiden. Detta genom IRF – internationellt rekryteringsforum. Till detta forum kommer massor av representanter från t.ex. hotell, resorts, kryssningsbolag, flygbolag etc.

SHMS-studenter har möjlighet att gå på seminarier, mingla med branschfolk samt bli intervjuade för praktikplatser eller anställning. IRF är en viktig länk mellan nyexaminerade studenter och företag som skriker efter kompetent arbetskraft inom management.

För mer information om Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Events management - Postgraduate diploma , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

Ett Postgraduate Diploma program är för dig som redan har en Kandidatexamen ELLER minst 3 års arbetslivserfarenhet. Ett perfekt sätt att byta karriär eller ta nästa steg i karriären. 

Antagningskriterium 

  • Kandidatexamen eller minst tre års arbetslivserfarenhet i en ansvarsfull position
  • Engelskanivå motsvarande: VG i Engelska B från gymnasiet eller TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 eller 50+ poäng på “Oxford Online Placement Test “(OOPT), detta erbjuds gratis av SEG
  • CV och personligt brev
  • Kopia på giltigt pass

Sista ansökningsdag: Kontakta skolan för personlig studierådgivning
Sen ansökan accepteras: I mån av plats
Generell ansökningsinformation: Ansökan sker med studievägledare på plats i Sverige som hjälper varje enskild student personligen med samtliga ansökningshandlingar.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutade studier erhåller du ett postgraduate diploma i valt ämne. Du erbjuds även möjligheten att ta ett diplom från AHLA-American Hotel and Lodging Association om så önskas.

Efter ett postgraduate diploma har du möjligheten att fortsätta dina studier mot en magisterexamen. 

Kostnader

Skolan tar ut en terminsavgift som inkluderar helpension. Ta kontakt med skolan för mer information om kostnaden. Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN och attraktiva stipendier finns att söka. 

Är du orolig för CSNs ändringar till ett mindre förmånligt studiemedelsystem för studier utomlands? Vi vet hur viktigt CSNs studiestöd är och anpassar oss därför helt och hållet till dessa ändringar för att du som student inte skall påverkas. Gör en intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan finansiera dina studier på ett förmånligt sätt.

SHMS – Swiss Hotel Management School

Swiss Hotel Management School

Är du intresserad av att studera hotel management i Schweiz? Swiss Hotel Management School är känt som en av världens främsta skolor och erbjuder en renodlad hotel management utbildning där du som student skolas att bli en framgångsrik internationell hotellchef. På...


Läs mer om SHMS – Swiss Hotel Management School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Events management - Postgraduate diploma

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Videoreportage

   

Kontaktuppgifter till SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Caux Palace
CH-1824 Caux

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Events management - Postgraduate diploma från SHMS – Swiss Hotel Management School, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 9 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: