Visa studentum.se som: Mobil

Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Design Management - Postgraduate diploma

SHMS – Swiss Hotel Management School
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Leysin
1 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Löpande - Leysin

Videoreportage

Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Design Management - Postgraduate diploma

Postgraduate- utbildning i International Hotel & Design Management 

Postgraduate utbildningar är för studenten som redan har en Bachelor eller som har arbetslivserfarenhet och som vill ta nästa steg i karriären. Har du jobbat och känner att du inte utvecklas längre? Känner du att du inte kommer längre i din karriär och behöver akademiska meriter? Då är detta utbildningen för dig! 

Eller, om du har en kandidatexamen och känner att du vill byta bransch och göra hotel management till din framtida karriär, denna intensiva management utbildning är då helt rätt för dig! 

Tillgodoräkna tre års arbetslivserfarenhet

Vad många aktiva i hotell och restaurangbranschen inte vet är att man kan tillgodoräkna sig sin arbetslivserfarenhet och genom den få akademiska meriter. Med tre års arbetslivserfarenhet från servicebranschen kvalificerar man sig till ett av världens främsta Hotel Management program – ett Postgraduate Diploma i International Hotel & Design Management

Axla din chefsroll direkt med Hotel Management trainee program

Utbildningen ”Postgraduate Diploma in International Hotel & Design Management” är på totalt ett år och är en specialdesignad utbildning för studenten som redan har arbetslivserfarenhet men som vill ta nästa steg i karriären och behöver en akademisk merit eller för dig som redan har en kandidatexamen men som vill byta linje och studera hotell management. Genom dess intensiva utformning med en teoritermin följt av ett Management Trainee program får studenten den teoretiska kunskapen man behöver för att ta steget till en chefsposition och möjligheten att direkt påbörja sin chefsroll genom ett utvecklat trainee-program.

Välj inriktningar inom Hotel Management 

Skolorna inom SEG-Swiss Education Group, en av världens främsta leverantörer av Hotel Management utbildningar, erbjuder ett antal Postgraduate program med olika inriktningar så som Hotel Management och: Business, Events, Luxury Business eller Design. Man jobbar även med några av de mest erkända hotellkedjorna i världen och studenterna ges då möjlighet att göra sin management trainee på dessa hotell.

Hotellbranschens största rekryteringsforum

Rekryteringen till Management Trainee-programmen sker under två intensiva dagar då hela den internationella hotellbranschen kommer till Schweiz och till SEG-Swiss Education Groups skolor för att exklusivt rekrytera just deras elever. Eventet kallas IRF International Recruitment Forum och över 190 rekryterare från över 100 hotell och restaurangföretag är på plats och det tillsätts under dessa dagar över 2000 lediga tjänster. Det är hotellbranschens största rekryteringsforum. De främsta rekryterarna, i antal intervjuer gjorda, var 2015:

SHMS10

Teori varvas med praktik 

Programmet är en fantastisk möjlighet för dig som söker en ny karriär eller för dig som redan jobbar inom hospitality branschen men vill vidareutvecklas och klättra i karriären. Utbildningen varvar teori med praktik och fokuserar på fyra huvudområden:

  • Hotel Management
  • Food and Beverage Management
  • Hotel Operations
  • Hotel Design

En utbildning för morgondagens främsta ledare 

En utbildning vid SHMS ger dig en "edge" och med blandningen av experimentell inlärning, ledarskapstekniker och strategier är en utmanande och spännande utbildning för morgondagens främsta ledare inom hotel management. 

Om du vill plugga mer: Läs till en masterexamen i Hotel Management

Efter avslutad Postgraduate-utbildning kan du fortsätta att läsa en teroritermin följt av ytterligare en praktiktermin och på så vis få en 'MIB Master in International Business in Hotel and Design Management'. 

För mer information om Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Design Management - Postgraduate diploma , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja SHMS – Swiss Hotel Management School?

Bra kontakter med näringsliv

CSN-berättigad

Bostadsgaranti

Ansökan och behörighet

Ett program för dig med tidigare arbetslivserfarenhet ELLER akademiska meriter

Postgraduate programmet är ett intensivt ledarskapsprogram för studenten som redan har arbetslivserfarenhet eller som har akademiska meriter. Det är ett specialdesignat program som ger studenten möjligheten att ta nästa steg i karriären eller byta bana till hotell management. 

Ansökningskrav

  • Kandidatexamen eller minst tre års arbetslivserfarenhet i en ansvarsfull position.
  • Engelskanivå motsvarande: VG i Engelska B från gymnasiet eller TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 eller 50+ poäng på “Oxford Online Placement Test “(OOPT), detta erbjuds gratis av SEG.
  • CV och personligt brev
  • Kopia på giltigt pass

Sista ansökningsdag: Kontakta skolan för personlig studierådgivning.
Sen ansökan accepteras: I mån av plats.
Generell ansökningsinformation: Ansökan sker med skolans studievägledare på plats i Sverige som hjälper varje enskild student personligen med samtliga ansökningshandlingar.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutade studier får du ett 'Postgraduate Diploma in International Hotel & Design Management', vilket kan följas av ytterligare ett års studier och på så vis ge en 'MIB Master in International Business in Hotel & Design Management'. 

SHMS11

Kostnader

Skolan tar ut en terminsavgift som inkluderar helpension. Ta kontakt med skolan för mer information om kostnaden.

Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN och det finns attraktiva stipendier att söka. 

Reportage

Framgång inom design via hospitality

Redan tidigt i sina studier visste Pascale (med bakgrund från Sverige och Schweiz) att hennes framtid låg i designbranschen – sedan dess har hon målmedvetet arbetat mot sitt mål. Inom sex månader efter att ha arbetat för Atelier Zürich blev hon befordrad till juniordesigner. Tre år senare ansvarar hon för sina egna, mindre projekt inom både bostads- och hotellsektorn.SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS- Swiss Hotel Management School

Är du intresserad av att studera hotel management i Schweiz? Swiss Hotel Management School är känt som en av världens främsta skolor och erbjuder en renodlad hotel management utbildning där du som student skolas att bli en framgångsrik internationell hotellchef. På...


Läs mer om SHMS – Swiss Hotel Management School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Design Management - Postgraduate diploma

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Caux Palace
CH-1824 Caux


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 9 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Design Management - Postgraduate diploma från SHMS – Swiss Hotel Management School, fyll i följande uppgifter:

Du kanske också är intresserad av: