Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

IHTTI – School of Hotel and Design Management, Caux och Leysin

IHTTI – School of Hotel and Design Management

IHTTI, Caux och Leysin - Få en framtid inom hotel management! 

IHTTI är hotellskolan som gjort sig känd för sin familjära känsla. Som SEGs minsta skola ges studenterna en unik kontakt med lärare och ledning på skolan. Här sätts varje elevs individuella drömmar i fokus och ledare med egenskapen skapa, se möjligheter och utveckla organisationer, formas. 

Är du intresserad av en internationell karriär i en av världens snabbast växande branscher? Tycker du att hotel management låter spännande? Gillar du att jobba med människor och känner att det mänskliga mötet är en viktig del av en utvecklande arbetsplats? Då är IHTTI något för dig. 

IHTTI är en av världens främsta hotellskolor och som alla vet är en utbildning inom hotel management i Schweiz något som öppnar alla dörrar för en internationell karriär. 

Hängivna lärare, små klasser och personlig utveckling

Alla som undervisar på IHTTI brinner för hospitalityindustrin och delar mer än gärna med sig av personliga erfarenheter från sina respektive karriärer på lyxhotell och inom andra delar av branschen. Undervisningen sker i små grupper vilket ger utrymme för mycket interaktion i klassen samt mycket stöd och handledning från lärarna. 

Design och hotel management - Skaffa en spetskompetens! 

Gillar du design, drivs av att skapa nya atmosfärer och utveckla varumärken? IHTTI är en av världens främsta och mest etablerade hotellskolor i Schweiz. Skolan erbjuder en spännande inriktning där studenterna utvecklar en unik spetskompetens i just hotelldesign och branding.

På IHTTI kan du läsa allt ifrån Diploma program på två år till en full Bachelor i Hotell och Design management. Skolan samarbetar med University of Derby vilket ger samtliga studenter en fullt krediterad Bachelor efter avslutade studier.

När man studerar i Schweiz och på IHTTI får man inte bara en utbildning, man får upplevelser som man tar med sig resten av livet. 

Kristin Magnusson, en av de Svenska studenterna på IHTTI säger: Kristin Magnusson

"För mig har den första tiden på IHTTI varit otroligt lärorikt och innehållsrik. Jag trivs fantastiskt bra med min utbildning som jag har valt. Under den första terminen som jag har studerat har jag fått lära mig otroligt mycket där all undervisning har känts relevant för själva utbildningen. Skolämnena vi studerar kommer att vara till stor nytta i framtiden.

Nu befinner jag mig på praktik som är en del av utbildningen på Sandals Resort i St Lucia, Carribean. Ett perfekt ställe att jobba och få erfarenhet på då skolan har förberett dig på ett bra sätt för att kunna göra ett bra jobb. Det är otroligt lärorikt och jag trivs jättebra.

Studielivet är otroligt hektiskt på ett bra sätt, man hinner aldrig tröttna. Det är en härlig stämning i skolan och man känner sig alltid uppmärksammad.  Jag är otroligt glad och tursam att jag valde eller fick chansen att söka via Levi Nikitin och SEG direkt. Det har varit till en sådan fantastisk hjälp både praktiskt och mentalt. Den informationen och stödet jag fick var guld värd."

Betald praktik inom hotel management och fantastiska möjligheter efter examen!

Bo granne med Empire State Buildning i New York eller känna pulsen på Londons gator? Under de första två åren ingår två terminer (totalt ett år) betald praktik. Praktikterminerna garanteras av skolan och du är fri att göra dem vart du vill i världen. IHTTI:s rekryteringsexperter hjälper dig att hitta praktikplats efter ditt intresse. Detta ger dig den praktiska erfarenheten som behövs för att, direkt efter dina studier, starta en framgångsrik karriär inom hospitality! Våra studenter jobbar över hela världen! 

Studenterna har möjlighet att välja om dom vill göra sin praktik och skapa karriär inom hotell, restaurang, luxury resorts, amusement parks eller för den delen många andra service branscher. 

Efter avslutade studier på IHTTI har du: 

  • 1 års betald arbetslivserfarenhet från väletablerade hotell världen över
  •  2 rekommendationsbrev
  •  Swiss Diploma i Hotel Operations Management
  • Kandidatexamen från England 
  • Kandidatexamen från Schweiz 
  • Diplom från AHLA (American Hotel & Lodging Association)

Karriärmöjligheter efter avslutade studier: 

Karriärmöjligheter

CSN

Samtliga utbildningar på IHTTI är berättigade till CSN och merkostnadslån kan ges, vilket gör finansieringen av dina studier mycket fördelaktig. 

Är du redo för en internationell karriär? Kontakta skolan redan idag!

Stipendier

Just nu erbjuds attraktiva stipendier för studier vid IHTTI. Detta gör att det är extra fördelaktigt att börja sina studier just nu. Kontakta våra studievägledare för mer information. 


För mer information om IHTTI – School of Hotel and Design Management, Caux och Leysin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - IHTTI – School of Hotel and Design Management, Caux och Leysin

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med IHTTI – School of Hotel and Design Management, Caux och Leysin

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kategorier

Hantverk

   Inredning / Homestaging

Hotell / Event / Turism

   Hotel management

Kök / Restaurang

   Livsmedel

Marknadsföring

   Grafisk design

Kontaktuppgifter till IHTTI – School of Hotel and Design Management, Caux och Leysin

IHTTI – School of Hotel and Design Management, Caux och Leysin

Caux palace
CH-1824 Caux

Tel: +46 760 29 64 64
swisseducation.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Ellen Linsvall
(5)
Sara Leuzzi
(5)
Jag har haft den absolut bästa studiemiljön med de bästa lärarna man kunde få. Jag kommer för evigt att komma ihåg och uppskatta de nära relationerna och minnena som jag delat med studenter, föreläsare och personal på skolan.
Malin Holmgren
(5)
När jag besökte IHTTI på det skandinaviska öppet huset kände jag direkt att jag hörde hemma här. Atmosfären var grymt välkomnande och alla elever jag pratade med kändes genuina. Jag besökte skolan en gång till och var verkligen välkomnad. I och med att det är en liten skola blir allting väldigt personligt och man får en personlig kontakt med båd...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information från IHTTI – School of Hotel and Design Management, Caux och Leysin, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.