Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Ekonomi och specialisering - Postgraduate diploma

HIM – Hotel Institute Montreux
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Montreux
1 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Jan, Apr, Juli, Okt - varje år - Montreux

Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Ekonomi och specialisering - Postgraduate diploma

Hotell Management utbildning i Schweiz, HIM – Hotel Institute Montreux

Diplomutbildning i hospitality management

Detta program är specialdesignat för dig som redan har en kandidatexamen och nu vill byta inriktning i karriären. Eller för dig som har mer än tre års arbetslivserfarenhet och nu vill skaffa dig en utbildning för att ta nästa steg i din karriär.

Intensivt program 

Programmet är intensivt och löper över två akademiska terminer på 11 veckor styck, följt av en betald praktiktermin på 4-6 månader. Efter ett postgraduate diploma i hotell/hospitality management kan du fortsätta med dina studier och läsa till en magisterexamen om du önskar.

Om du vill ha en ledande roll 

Välj denna diplomutbildning i företagsekonomi och hotell management om du vill ha en ledande roll inom hospitality management och jobba med hotelledarskap. Du kommer att få en bred teoretisk förståelse av hotell management. Du får även värdefull praktisk erfarenhet i och med praktikperioderna.

Mer om programmets upplägg

Programmet består av två teoriterminer á 11 veckor samt en praktiktermin vilket ger dig precis den praktiska erfarenhet som är så viktig när du ska påbörja din karriär inom hospitality management. 

Du har även möjlighet att komplettera ditt diplom med ett diplom från AHLA - American Hotel and Lodging Association.

Praktikterminen 

Praktikterminen garanteras av skolan och du kan göra denna var som helst i världen. Många väljer USA, Dubai, Shanghai, London eller liknande beroende på intresse. Skolan rekommenderar alltid att man gör sin praktik i Schweiz då kvaliteten på hotellen i Schweiz är mycket hög ger väldigt bra erfarenheter. 

Vad kan du bli efter denna utbildning?

Då detta är en intensiv ledarskapsutbildning ska du ha ambitionen att ta en ledande roll i din framtida karriär. Efter avslutad utbildning kan du förvänta dig att ta en supervisory roll på ett 4-5-stjärningt hotell. Du har även möjligheten att studera vidate mot en magisterexamen. 

Hitta drömjobbet inom hospitality management - Internationellt rekryteringsforum

Studenter vid Hotel Institute of Montreaux har möjlighet att knyta massor av kontakter i hospitality management-branschen under  studietiden. Detta genom IRF – internationellt rekryteringsforum. Till detta forum kommer massor av representanter från t.ex. hotell, resorts, kryssningsbolag, flygbolag etc. HIM-studenter har möjlighet att gå på seminarier, mingla med branschfolk samt bli intervjuade för praktikplatser eller anställning. IRF är en viktig länk mellan nyexaminerade studenter och företag som skriker efter kompetent arbetskraft inom hospitality management.  

För mer information om Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Ekonomi och specialisering - Postgraduate diploma , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

   

Ansökan och behörighet

Förkunskapskrav:

  • Kandidatexamen eller motsvarande utbildning ELLER minst tre års arbetslivserfarenhet i en ansvarsfull position.
  • Engelskanivå motsvarande: VG i Engelska B från gymnasiet eller TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 eller 50+ poäng på “Oxford Online Placement Test “(OOPT), detta erbjuds gratis
  • Personligt brev och CV
  • Kopia på arbetsreferenser

Sista ansökningsdag: Kontakta skolan för personlig studierådgivning
Sen ansökan accepteras: I mån av plats
Generell ansökningsinformation: Ansökan sker med skolans studievägledare på plats i Sverige som hjälper varje enskild student personligen med samtliga ansökningshandlingar.

Examen, diplom m.m.

Examen: Post Graduate Diploma in International Hospitality Management.

Kostnader

Hotel Institute of Montreaux tar ut en terminsavgift som inkluderar helpension. Utbildningen berättigar till studiemedel vilket gör det extra förmånligt för svenska studenter som väljer att finansiera sina studier med CSN.

Är du orolig för CSNs ändringar till ett mindre förmånligt studiemedelsystem för studier utomlands? Vi vet hur viktigt CSNs studiestöd är och anpassar oss därför helt och hållet till dessa ändringar för att du som student inte skall påverkas. Gör en intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan finansiera dina studier på ett förmånligt sätt.

Skolan förstår att varje student är unik och att förmågan att finansiera studierna skiljer sig från student till student. I det initiala studierådgivningssamtalet går skolan igenom med dig hur andra har finansierat sina studier, hur mycket du kan få från CSN och hur mycket du behöver betala ur egen ficka.

Kontakta Hotel Institute of Montreaux för mer information om kostnader och finansiering.

Fortsatta studier

Efter ett postgraduate diploma har du möjlighet att fortsätta dina studier mot en magisterexamen.

HIM – Hotel Institute Montreux

HIM-Hotel Institute of Montreux

Skolan som kombinerar Schweizisk hotel management tradition med Amerikansk Business expertis. Är du intresserad av hotellstudier och business? Ha världen som din arbetsplats? Och en studietid fylld med upplevelser? Välj Hotel Institute Montreux Swiss Education Group (SEG) är en av världens främsta...


Läs mer om HIM – Hotel Institute Montreux och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Ekonomi och specialisering - Postgraduate diploma

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till HIM – Hotel Institute Montreux

HIM – Hotel Institute Montreux

Avenue des Alpes 27
CH-1820 Montreux

Fortsatta studier

Efter ett postgraduate diploma har du möjlighet att fortsätta dina studier mot en magisterexamen.

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Ekonomi och specialisering - Postgraduate diploma från HIM – Hotel Institute Montreux, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,7)
Baseras på 16 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: