Visa studentum.se som: Mobil

Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Ekonomi och specialisering - Kandidat

HIM – Hotel Institute Montreux
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Montreux
3 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Jan, Apr, Juli, Okt - varje år - Montreux

Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Ekonomi och specialisering - Kandidat

 Hotell Management utbildning i Schweiz, HIM – Hotel Institute Montreux

Studera hotell/hostpitality management i Schweiz

HIM-Hotel Institute Montreux anses som en av världens främsta hotell management skolor. 

Utbildningen är på totalt tre år med två års heltidsstudier, ett års betald praktik och motsvarar ett bachelorprogram/kandidatprogram i ekonomi i kombination med hotell/hospitality management. Du har dessutom möjlighet att välja ett huvudämne inom Marketing, Finance, Human Resources eller Luxury Business. 

Denna utbildning passar perfekt för morgondagens ledare inom hotell management och för dig som vill fokusera mer på den administrativa sidan av att driva ett hotell, en restaurang eller en resort. 

Betald praktik inom hospitality management!

Bo granne med Empire State Buildning i New York eller känna pulsen på Londons gator? Under de första två åren ingår två terminer (totalt ett år) betald praktik. Praktikterminerna garanteras av skolan och du är fri att göra dem vart du vill i världen. HIM:s rekryteringsexperter hjälper dig att hitta praktikplats efter ditt intresse. Detta ger dig den praktiska erfarenheten som behövs för att, direkt efter dina studier, starta en framgångsrik karriär inom hospitality management!

SEG´s International Recruitment Forum som erbjuds exklusivt till studentern på SEGs skolor är ett av världens största rekryteringsevent för hotellstudenter. Statistiken talar sitt tydliga språk: 

Efter 3 år på HIM i Schweiz får du:

 •  1 års betald arbetslivserfarenhet från väletablerade hotell världen över
 •  2 rekommendationsbrev
 •  Swiss Diploma i Hotel Operations Management
 •  1 bachelorexamen från USA (3 år)
 •  1 bachelorexamen från Schweiz (3 år)

Vad kan jag bli efter utbildningen i hospitality management?

När du studerat till en Bachelor's degree (3 år) på Hotel Institute Montreaux kan du förvänta dig en position som supervisor eller liknande på ett 4-5-stjärnigt hotell. HIM:s rekryteringsexperter hjälper dig att hitta jobb efter utbildningen. Detta görs genom skolans internationella rekryteringsforum (IRF) och genom löpande vägledning under studietiden. 

Efter avklarad examen från HIM är man mycket eftertraktad i den internationella hotellbranschen. Samtliga stora hotellkedjor kommer till skolan för att rekrytera studenter. Som student vid SEGs skolor får man inte "ett" jobb efter avslutade studier, man får "RÄTT" jobb inom hospitality management. 

CSN - Finansiera din utbildning inom hospitality management

Samtliga utbildningar på HIM är berättigade till CSN och merkostnadslån kan ges, vilket gör finansieringen av dina studier mycket fördelaktig. Det finns även mycket attraktiva stipendier att söka. Gör en intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan finansiera dina studier på ett förmånligt sätt.

Är du redo för en internationell karriär? Kontakta oss redan idag!

För mer information om Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Ekonomi och specialisering - Kandidat , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

   

Ansökan och behörighet

Förkunskapskrav:

 • Lägsta ålder: 17 år
 • Engelskanivå motsvarande: E i Engelska 6 eller VG i Engelska B från gymnasiet eller 50+ poäng på “Oxford Online Placement Test “(OOPT) som erbjuds gratis av skolan. 
 • Godkända gymnasiebetyg
 • CV och personligt brev
 • Kopia på giltigt pass

Sista ansökningsdag: Kontakta skolan för personlig studierådgivning

Sen ansökan accepteras: I mån av plats

Generell ansökningsinformation: Ansökan sker med skolans studievägledare på plats i Sverige som hjälper varje enskild student personligen med samtliga ansökningshandlingar.

Examen, diplom m.m.

Poäng: 180 ECTS. Examen: Bachelor in Business Administration in Hospitality Management and Finance/Marketing/Human Resource Management

Efter avslutat proram har du:

 • Ett års arbetslivserfarenhet
 • Två rekommendationsbrev
 • En bachelorexamen från USA
 • En bachelorexamen från Schweiz
 • Ett diplom från AHLA-American Hotel and Lodging Association

Kostnader

Hotel Institute of Montreaux tar ut en terminsavgift som inkluderar helpension. Utbildningen berättigar till studiemedel vilket gör det extra förmånligt för svenska studenter som väljer att finansiera sina studier med CSN. Det finns även attraktiva stipendier att söka. 

Skolan förstår att varje student är unik och att förmågan att finansiera studierna skiljer sig från student till student. I det initiala studierådgivningssamtalet går skolan igenom med dig hur andra har finansierat sina studier, hur mycket du kan få från CSN och hur mycket du behöver betala ur egen ficka.

Kontakta Hotel Institute of Montreaux för mer information om kostnader och finansiering. 

HIM – Hotel Institute Montreux

HIM-Hotel Institute of Montreux

Skolan som kombinerar Schweizisk hotel management tradition med Amerikansk Business expertis. Är du intresserad av hotellstudier och business? Ha världen som din arbetsplats? Och en studietid fylld med upplevelser? Välj Hotel Institute Montreux Swiss Education Group (SEG) är en av världens främsta...


Läs mer om HIM – Hotel Institute Montreux och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Ekonomi och specialisering - Kandidat

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till HIM – Hotel Institute Montreux

HIM – Hotel Institute Montreux

Avenue des Alpes 27
CH-1820 Montreux

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner.

Klara Bergerud
(5)
En bredare utbildning där du får träffa så här många olika nationaliteter och får så mycket kontakter är svårt att hitta.Vi går igenom hela utbildningen med vetskapen om att det alltid finns någon att vända sig om alla möjliga frågetecken. Frågan är snarare vilka möjligheter jag inte ser framför mig. Hotell finns över hela världen, och vill du b...
Visa mer
Ellinore Forsell
(5)
Underbart läge! Montreux har det mesta man behöver, ligger precis vid sjön och franska alperna. Jazzfestival på sommaren och julmarknad på vinter. Det är nära till allt jag sökte, skidåkning, olika storstäder som Lausanne och Geneve, 3 timmars tågresa till Paris och Milano likaså. Dessutom kunde jag öva upp franskan.Det bästa med utbildningen va...
Visa mer
Mila Fjonga Raring
(5)
Jag valde att få vara en del utav Swiss Education Group så att jag kan lära mig från de bästa och att få vara bland de bästa, att flytta till Schweiz och studera Hospitality Business Management är det bästa valet jag gjort! Nu har det gått ett år sedan jag började på Hotel Institute Montreux och jag har redan hela världen framför mig. En karriär...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om utbildningen Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Ekonomi och specialisering - Kandidat från HIM – Hotel Institute Montreux, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 8 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,7)
Baseras på 16 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: