Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)

Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Turism management - Kandidatexamen

César Ritz Colleges, i Le Bouveret
Längd
3 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Studiemedelsberättigad
Nästa startdatum
Jan, Apr, Juli, Okt - varje år se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
3 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Studiemedelsberättigad
Nästa startdatum
Jan, Apr, Juli, Okt - varje år se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Turism management - Kandidatexamen

Läs en kandidatutbildning i turism och hotel management i Schweiz

César Ritz Colleges Switzerland erbjuder kandidatprogrammet 'Bachelor of International Business in Hotel & Tourism Management'. Utbildningen är på totalt tre år med två års heltidsstudier och ett års internationell praktik.

Karriär inom tourism och hotel management

Bachelorprogram vid César Ritz Colleges Switzerland ges på engelska och passar dig som vill göra internationell karriär inom hotel management och turism. Vid César Ritz Colleges Switzerland kan du, efter din kandidatutbildning, fortsätta att utbilda dig inom området genom att läsa en magisterutbildning eller på ännu högre nivå.

Kanske vill du starta eget hotell eller en egen restaurang? Programmet är perfekt för dig som vill öppna en egen verksamhet i framtiden. I utbildningen ingår att färdigställa en affärsplan, vilket ger dig väldigt relevanta kunskaper och erfarenheter inom entreprenörskap.

Internationell praktik under turism och hotel management-programmet

Bo granne med Empire State Buildning i New York eller känna pulsen på Londons gator? Under de första två åren ingår två terminer (totalt ett års) praktik. Praktikterminerna garanteras av skolan och du är fri att göra dem vart du vill i världen. César Ritz rekryteringsexperter hjälper dig att hitta praktikplatser i länder som passar just ditt intresseområde. Allt för att du ska lära dig så mycket som möjligt inom hotel management. 

Efter avslutat program vid César Ritz Colleges Switzerland

Efter avslutat program vid César Ritz Colleges har du skapat ett mycket attraktivt CV, innehållandes:

  • Ett års arbetslivserfarenhet
  • Två rekommendationsbrev
  • En bachelorexamen från USA
  • En bachelorexamen från Schweiz
För mer information om Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Turism management - Kandidatexamen, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

Jan, Apr, Juli, Okt - varje år

  • Klassrum
  • Le Bouveret

Varför välja César Ritz Colleges?

Bra kontakter med näringsliv

CSN-berättigad

Bostadsgaranti

Ansökan och behörighet

För att vara behörig och kunna ansöka till utbildningen behöver du:

  • Gymnasiekompetens
  • Motivationsbrev
  • CV
  • Kopia på giltigt pass
  • Engelskanivå motsvarande: E i Engelska 6 eller VG i Engelska B från gymnasiet eller   50+ poäng på “Oxford Online Placement Test “(OOPT) som erbjuds gratis av skolan.

Du får hjälp med ansökan och stöttning genom hela processen. Skolans studievägledare finns på plats i Sverige och det är enkelt att få rådgivning och hjälp med ansökan direkt från dessa. Fyll i en intresseanmälan för att ta kontakt!

Sista ansökningsdag: Kontakta skolan för personlig studierådgivning
Sen ansökan accepteras: I mån av plats

Examen, diplom m.m.

Bachelorexamen från Washington State University och en examen från César Ritz Colleges.

Kostnader

Du betalar en avgift för utbildningen varje år, inklusive helpension. Utbildningen berättigar till studiemedel vilket gör det extra förmånligt för svenska studenter som väljer att finansiera sina studier med CSN. Gör en intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan finansiera dina studier på ett förmånligt sätt.

César Ritz Colleges förstår att varje student är unik och att förmågan att finansiera studierna skiljer sig åt från student till student. I dit första studierådgivningssamtal går skolan igenom hur andra studenter finansierat sina studier, hur mycket du kan få från CSN och hur mycket du behöver betala ur egen ficka. 

Kontakta skolan för mer information om kostnader och finansiering. 

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hotellutbildning i Schweiz med inriktning Hotell och Turism management - Kandidatexamen

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Reportage

Lyxliv, vinprovningskurser och andra fördelar med att studera hospitality i Schweiz – läs Daniels berättelse

César Ritz Colleges

Den här veckan fick vi chansen att träffa Daniel – en dansk student från Swiss Education Group, som just nu avslutar sina studier på César Ritz Colleges Switzerland. I den här intervjun förklarar Daniel den spännande världen med tävlingar, ger ett insiderperspektiv på hur det är att bo och studera i Schweiz, samt delar med sig av hemligheten hur man säljer en flaska vin för 4500 dollar. Läs hela intervjun för att få veta mer om hans historia.

Planerar att öppna sitt eget hotell efter hospitality-studier vid César Ritz Colleges. Intervju med en dansk student

César Ritz Colleges

Den här veckan träffade vi Mette, en engagerad och livlig dansk student med en passion för hospitality. Mette är nu ordförande för César Ritz Colleges studentambassadörsforum och vill en dag öppna ett eget hotell. I den här intervjun berättar Mette om sitt program för internationell affärsverksamhet inom hotell- och turismmanagement, livet på Le Bouveret och sina framtidsplaner.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 7 recensioner
Skriv en recension
5/5
Johanna
12 nov 2020

Jag skulle aldrig ge min upplevelse på Cesar Ritz ett lägre betyg den 5/5. Trots rådande situation kommer jag aldrig ångra mitt val att lämna Sverige. Åka ner till Schweiz har g...

Visa mer
5/5
Simon
12 nov 2020

Om någon hade sagt till mig för 5 år sedan att jag skulle börja plugga på en skola i Schweiz där jag får lära mig allt från hospitality, till design, till företagande så skulle ...

Visa mer
5/5
Sofie
12 nov 2020

Att flytta till Schweiz och börja på SHMS är det bästa beslut jag tagit och jag har växt otroligt mycket under denna tid. Skolan värderar personlighet och dig som individ högt o...

Visa mer
César Ritz Colleges
Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret

César Ritz Colleges Switzerland - En framtid inom hotel management

Är du intresserad av hotell management och turism? Och att ha världen som din arbetsplats? Och en studietid fylld med upplevelser? Sök till César Ritz Colleges Switzerland - Skolan som utbildar framtidens hotellchefer i hotel management med inriktning på turism...

Läs mer om César Ritz Colleges och visa alla utbildningar.

Highlights