Visa studentum.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

Grundkurs - kosmetisk tatuering

Svenska Tatueringsakademin
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Mallorca
3 veckor
Klassrum
Startdatum: 2020-11-09 - Mallorca
Kosmetisk tatuering

Grundkurs - kosmetisk tatuering

På vår tatueringsskola på Mallorca är vi specialiserade på att tillhandahålla en mastermetodik som förvandlar nybörjare till proffs. Nästan vem som helst kan lära sig tatuering, men inte alla kan bli mästare. På våra tatueringsutbildningscenter på Mallorca har våra erfarna lärare det som krävs för att hjälpa varje blivande student att förverkliga sin potential och förvandla dem till experter. På vår utbildningsskola för tatuerare har vi gjort det till vårt uppdrag att inspirera, träna och forma din teknik till en ostoppbar skicklighet.

Studierna sker under 6 timmar varje dag på vår kurs-ort Mallorca, strax utanför den vackra staden Palma. Ni har 3 timmar teori på förmiddagen samt 3 timmar praktik på eftermiddagen, måndag till fredag i 3 veckor.

Kosmetiska tatueringar och makeup

Många män och kvinnor idag med hektiska liv med stressfylld vardag väljer idag att skaffa så kallad permanent make-up. Det är väldigt lukrativ område inom tatueringskonsten och självklart har vi en kurs för de som är nyfikna på det också.

För mer information om Grundkurs - kosmetisk tatuering, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kostnader

29 995kr inkl. boende.

Svenska Tatueringsakademin

Svenska Tatueringsakademin

Mallorca

Tatueringsakademin är Sveriges första skola på Mallorca för de som vill söka en karriär inom tatuering. Det finns idag många olika tekniker och också flera olika användningsområden. Vi kommer att börja med grunderna för teknik och hygien. Svenska tatueringsakademin erbjuder...


Läs mer om Svenska Tatueringsakademin och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grundkurs - kosmetisk tatuering

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Svenska Tatueringsakademin

C/Cabrinetty 2
07013 Palma de Mallorca

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundkurs - kosmetisk tatuering från Svenska Tatueringsakademin, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: