Yrkesutbildning

NLP Holistic Life Coach Professional

Svenska Hälsoteamet, i Malmö (+1 orter)
Längd
24 dagar
Utbildningstakt
Deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
49 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
9 december, 2024 (+2 starter)
Sista ansökan
Sista ansökan: 30 dagar före kursstart
Utbildningsform
Klassrum
Längd
24 dagar
Utbildningstakt
Deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
49 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
9 december, 2024 (+2 starter)
Sista ansökan
Sista ansökan: 30 dagar före kursstart
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

Välj mellan 2 startdatum

9 december, 2024

  • Klassrum
  • Malmö
  • Sista ansökan: 30 dagar före kursstart

januari 2025

  • Klassrum
  • Karlstad
  • Sista ansökan: 30 dagar före kursstart

Om utbildningen

NLP Holistic Lifecoach Professional

En 8-månaders yrkesutbildning till diplomerad professionell Holistisk Lifecoach (H.L.C) och certifierad NLP Practitioner via INLPTA (International NLP Trainers Association)

Kraftfull utbildning!

  • Vill du lära dig NLP-Life Coaching som effektivt frigör både din och andra människors inneboende potential?

  • Vill du utveckla dina kommunikationsfärdigheter och nå fler personlighetstyper, grupper och en större mångfald av människor?

  • Vill du hjälpa andra att sätta och uppnå meningsfulla mål i livet med NLP och coachande färdigheter som verktyg?

-Då är denna utbildning för dig!

Utbildningen är designad för dig som vill jobba med NLP och holistisk livscoaching samt använda kraftfulla verktyg och unika färdigheter som garanterat skapar positiv utveckling för människor.

Utbildningen är satt samman av det drygt 35-åriga och rikstäckande Svenska Hälsoteamet som är kända för sina holistiska perspektiv på människan.

När och var?


Vintern 2024-25 startar vi i Malmö (dec 2024) och Karlstad (januari 2025) denna längre coach utbildning som inkluderar en NLP-Practitioner certifiering kallad NLP Holistisk Life Coach Professionell.

24 dagar utspritt på 8 moduler över 8 månader där du diplomeras som professionell Holistisk Life Coach samt certifieras till NLP practitioner via INLPTA (International NLP Trainers Association), en av världens ledande NLP organisationer.

Unik utbildning med NLP och coaching


Flera saker gör denna utbildning unik inom både coaching och NLP området.

Framför allt gäller det vad vi kallar det "holistiska perspektivet" som pekar på helhet och att allt på något sätt är sammankopplat. Det handlar då om helhetssynen vi på Svenska Hälsoteamet har som fokus i alla våra utbildningar. ("vad innebär holistisk?" -läs mer på vår hemsida svenskahalsoteamet.se)

Denna utbildning söker därför kombinera det bästa inom coaching och NLP tillsammans med olika upplevelsebaserade moment från delar av en av de senaste "vågorna" inom NLP, utforskandet och arbetet med vad som ibland kallas ett "fält" där allt sägs vara sammankopplat, sammanlänkat eller "höra samman".

Upplevelsebaserade processer


Momenten av "fältet" på denna utbildning innebär att du som deltagare får genomgå vissa upplevelsebaserade processer som syftar till att i dig expandera och förankra en mer holistisk världsbild och utveckla din medvetna tillgång till detta "fält" än mer.

Dessa moment syftar även till att du ska ta till dig NLP och coaching kunskapen med hela dig, dvs även med kroppen, med känslorna samt på energinivå, istället för med endast intellektet och som tekniker och intellektuella göranden.

Personlig utveckling på riktigt

Att arbeta med människor som professionell Holistisk NLP Life Coach innebär något mycket mer än tekniker och intellektuella göranden.

Det handlar bland annat istället om att genom både ditt sätt att vara, ditt sätt att bemöta, lyssna, återkoppla, utmana, reflektera, relatera, känna och i övrigt agera bidra till andra människors transformation och personliga utveckling på djupet.

Utbildningen är således, som alla våra övriga utbildningar, en resa genom dig själv, med mycket personlig utveckling.

Om du är intresserad av personlig utveckling, människor, coaching och att hjälpa både dig själv och andra att nå mål på ett mer effektivt sätt så är NLP och denna holistiska life coach utbildning för dig.

För mer information om NLP Holistic Life Coach Professional, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Praktisk information

Du som gått HLC-grundkursen innan ges en rabatt på den längre NLP-Coachutbildningen.

Värt att veta är att även grundutbildningen till Holistisk Lifecoach innehåller gott om NLP även om det ej är så vi riktigt marknadsför den, då den ej leder till  NLP-certifiering, vilket denna den längre utbildningen istället gör.

Kursledare

Kursledare är Daniel Ekholm Andersson 

Daniel är bland annat NLP Trainer (INLPTA) utbildad med Kjell Enhager & Magnus Kull, professionell Life Coach och Team Coach, mental tränare samt även fd landslagsman och flerfaldig svensk mästare i kampkonst med gott om erfarenhet av meditation och mental träning.

Vidare har Daniel har en Fil. Kand. i psykologi, är egen företagare sedan 2002 samt äger och driver sedan 2007 Svenska Hälsoteamet. Daniel har inspirerat och undervisat tusentals människor inom hälsa och välbefinnande, personlig utveckling, personligt ledarskap samt inom coaching, coachande ledarskap och coachande förhållningssätt.

Daniel arbetar med att utveckla människor i allmänhet och ledare, team och organisationer i synnerhet och brinner för att ge dig det bästa av utbildning och utveckling samt för att hjälpa dig leva din fulla potential.

Med vänliga hälsningar och både hjärtligt & varmt välkommen!

Daniel Ekholm Andersson

Varför välja Svenska Hälsoteamet?

Kombinera arbete med studier

Kurslitteratur ingår

Bli diplomerad

Examen & Intyg

Certifikat

Vi är anslutna till en av världens största NLP organisationer, INLPTA –International NLP Trainers Association, för att garantera hög kvalité, professionalism och etik. Det är också genom INLPTA som du får till NLP certifikat. Viktigt att undersöka vilken organisation som ger ut certifikat då det finns varierande kvalitet på dessa organisationer.

Efter godkända skriftliga tester samt videoinspelade coaching sessioner erhåller du dels diplom som professionell Holistisk Lifecoach samt certifikat som NLP practitioner.

Kostnader

Investering: 44 900kr + moms (56 125kr inklusive moms)

Räntefri delbetalning på upp till 24 månader möjlig.

Anmälningsavgift: 6 000kr

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: NLP Holistic Life Coach Professional

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Svenska Hälsoteamet
Verkstadsgatan 1
652 19 Karlstad

Svenska Hälsoteamet 

Svenska Hälsoteamet är en holistisk skola grundad 1988 med massage, yoga, coaching, NLP och personlig utveckling, alltsamman med helhetstänkande.  Svenska Hälsoteamet är skolan för den som vill arbeta professionellt som antingen Medicinsk Massageterapeut Certifierad MassörDiplomerad MassörYogalärareHolistisk Life Coach (H.L.C)NLP Holistisk Life Coacheller som vill vidareutbilda...

Läs mer om Svenska Hälsoteamet och visa alla utbildningar.

Highlights